Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor, Revit a další produkty Autodesk - od firmy CAD Studio [www.cadforum.cz]
Česky Slovensky English Deutsch
Přihlášení:
▶ Registrace

 právě nás čte: 3620 
RSS tipy RSS kanál - CAD tipy
RSS diskuze RSS kanál - CAD diskuze

Diskuze Diskuzní fórum, poradna

NápovědaCAD diskuze, rady, výměna zkušeností

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion 360, 3ds Max a s dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy CAD Studio - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Chybné zobrazení 3D INVENTOR 2018

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
Jachym Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 09.dub.2012
Lokalita: ČR (SČ)
Používám:
Autodek Inventor 2016-2018, creo parametric 2.0,
Stav: Offline
Bodů: 27
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Jachym Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: Chybné zobrazení 3D INVENTOR 2018
    Zasláno: 04.říj.2020 v 18:52
Ahoj, používám Inventor 2018 a u některých sestav se mi zobrazuje zvláštně grafika (jako bych viděl přes některé komponenty a jejich části se jeví průlhledně viz foto) při pootáčení modelu vše jakoby poblikává.viz obrázek a ještě se stává že v modelu nejdou nakliknout některé komponenty přes 3D (vybroat jdou pouze ve stromu)
Připojené náhledyPřihlaste se pro zobrazení plné verze - 40926/04.10.png

grafickou kartu mám RTX 2070 8gb

má někdo zkušenosti s tímto problémem?

Díky J.



Upravil Jachym - 04.říj.2020 v 18:55
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
CAD Studio s.r.o.

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Online
Bodů: 19477
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 04.říj.2020 v 19:41
To vypadá na problém grafického driveru - zkuste změnit nastavení akcelerace v Nastavení Inventoru (Hardware), popř. zkuste zaktualizovat driver grafiky ve Windows.
Vladimír Michl (moderátor)
CAD Studio s.r.o. - www.cadstudio.cz
(podporu najdete na helpdesk.cadstudio.cz)
Zpět nahoru
Jachym Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 09.dub.2012
Lokalita: ČR (SČ)
Používám:
Autodek Inventor 2016-2018, creo parametric 2.0,
Stav: Offline
Bodů: 27
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Jachym Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 04.říj.2020 v 19:59
Mohl byste mi prosím poradit, kde takové nastavení najdu? děkuji
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
CAD Studio s.r.o.

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Online
Bodů: 19477
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 04.říj.2020 v 20:10
Viz Nástroje > Možnosti aplikace > Hardware (ve verzi 2018 možná bude trochu odlišné):


Připojené náhledyPřihlaste se pro zobrazení plné verze - 9/aiopthw.png


Vladimír Michl (moderátor)
CAD Studio s.r.o. - www.cadstudio.cz
(podporu najdete na helpdesk.cadstudio.cz)
Zpět nahoru
Jachym Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 09.dub.2012
Lokalita: ČR (SČ)
Používám:
Autodek Inventor 2016-2018, creo parametric 2.0,
Stav: Offline
Bodů: 27
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Jachym Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 04.říj.2020 v 20:25
Tak jsem zkusil všechny možnosti a nic se nezměnilo, výsledek je pořád stejný...
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
CAD Studio s.r.o.

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Online
Bodů: 19477
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 04.říj.2020 v 20:58
Po restartu Inventoru se to nezmění? Tak v tom případě to grafikou nebude. Máte aplikovány všechny aktualizace vašeho Inventoru 2018? (viz Account)
Vladimír Michl (moderátor)
CAD Studio s.r.o. - www.cadstudio.cz
(podporu najdete na helpdesk.cadstudio.cz)
Zpět nahoru
Jachym Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 09.dub.2012
Lokalita: ČR (SČ)
Používám:
Autodek Inventor 2016-2018, creo parametric 2.0,
Stav: Offline
Bodů: 27
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (2) Poděkování2   Citace Jachym Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 05.říj.2020 v 14:37
Tak už vyřešeno

Ve 3D prostoru hodně vzdáleně od všech ostatních dílů, jsem měl nezavazbený díl, po odstranění tohoto dílu zatím vše funguje jak má

Díky za rady ;-)
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 10851:iLogic - jak ve výkresu zpracovat materiál a cestu součásti?
Tip 9476:Ukládání DWG kopie IDW výkresu pojmenované podle revize.
Tip 8717:Jak ve výkresu zobrazit těžiště podsestavy?
Tip 9467:Automatické publikování schválených výkresů z Inventoru.
Tip 11550:iLogic: Spuštění externího procesu s parametry
Tip 8631:Mluvící iLogic pravidlo pro kontrolu materiálu součásti Inventoru (výchozí materiál).


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,156 sekund.