Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor, Revit a další produkty Autodesk - od firmy Arkance Systems [www.cadforum.cz]
CZ | SK | EN | DE
Přihlášení
či registrace
   právě nás čte: 3458 
RSS kanál - CAD tipy RSS tipy
RSS diskuze

Diskuze Diskuzní fórum, poradna

 

NápovědaCAD diskuze, rady, výměna zkušeností

 
CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion 360, 3ds Max a s dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy Arkance Systems (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

INSERT vs CLASSICINSERT

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
Peter Jirat Zobrazit panel
CAD/BIM manager
CAD/BIM manager
Avatar

Přihlášen: 04.říj.2004
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
ACAD ->2020, Revit ->2020
Stav: Offline
Bodů: 3599
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Peter Jirat Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: INSERT vs CLASSICINSERT
    Zasláno: 21.říj.2020 v 10:07
Dá se v A2021 předefinovat, aby při zadání I mi vyběhl panel Classicinsert namísto toho nového Insert block panelu? Na změnu PGP to nereaguje. Změna CUI? Tohle už si nějak nepamatuju...
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
Arkance Systems

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 19947
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 21.říj.2020 v 10:18
Ribbon volá přímo paletu, takže tam byste musel upravit CUI aby volal příkaz. Ale jinak pro příkazové zkratky i přímo zadávané příkazy stačí zakázat standardní INSERT a předefinovat jej na klasický.

Tedy:
_UNDEFINE _INSERT
popř.
(command "_UNDEFINE" "_INSERT")
a
(defun C:VLOŽ ()(command "_CLASSICINSERT"))
(defun C:_INSERT ()(command "_CLASSICINSERT"))

Vladimír Michl (moderátor)
Arkance Systems s.r.o. - www.arkance-systems.cz
(podpora viz hd.cads.cz)
Zpět nahoru
johny Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel

Přihlášen: 24.led.2006
Lokalita: ČR (JM)
Používám:
C3D 2020
Stav: Offline
Bodů: 1582
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (1) Poděkování1   Citace johny Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 21.říj.2020 v 12:22
Asi to máte v tom PGP blbě, páč to normálně funguje
Pokud máte český acad, tak ten příkaz musí být česky
Zpět nahoru
Peter Jirat Zobrazit panel
CAD/BIM manager
CAD/BIM manager
Avatar

Přihlášen: 04.říj.2004
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
ACAD ->2020, Revit ->2020
Stav: Offline
Bodů: 3599
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Peter Jirat Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 21.říj.2020 v 18:35
Dík za nakopnutí, používám pro editaci Notepad++, a tam i když zedituju soubor a zavřu, tak se změny neuloží, pokud opravdu nekliknu na Save. Teď už to dělá co má.
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 5058:Jaký je rozdíl mezi PS a ne-PS verzí plotru HP DesignJet?
Tip 44:insert blocks without dialog box
Tip 171:drawing attached as XREF causes crash after change of color of one layer
Tip 4884:VIPChybné měřítko (jednotky) vkládaných bloků v Civil3D.
Tip 3288:VIPJak nabízet vkládané bloky (_INSERT) přímo z určitého adresáře?
Tip 6817:VIPAutoCAD nereaguje na nastavení jednotek a bloky, xrefy a rozvržení a ctrl+v objekty vkládá zvětšené.


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,109 sekund.