Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor, Revit a další produkty Autodesk - od firmy CAD Studio [www.cadforum.cz]
Česky Slovensky English Deutsch
Přihlášení:
▶ Registrace

 právě nás čte: 2762 
RSS tipy RSS kanál - CAD tipy
RSS diskuze RSS kanál - CAD diskuze

Diskuze Diskuzní fórum, poradna

NápovědaCAD diskuze, rady, výměna zkušeností

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion 360, 3ds Max a s dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy CAD Studio - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Nevyhodnocené komponenty

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
lukasek Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér
Avatar

Přihlášen: 15.pro.2005
Lokalita: ČR (SČ)
Používám:
Inventor 2019
Stav: Offline
Bodů: 36
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace lukasek Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: Nevyhodnocené komponenty
    Zasláno: 06.lis.2020 v 16:53
Dobrý den,
pokud sestava odkazuje na "neexistující" díl, tak se mi zobrazí následující hláška. Sestava se otevře, "neexistující" (např. přejmenované) díly nahradím. Musím je však najít-nahradit...

Připojené náhledyPřihlaste se pro zobrazení plné verze - 941/nr.jpg


Dříve se mi zobrazilo okno (tuším, že bylo jako při otevírání souboru) v pracovním prostředí, s možností výběru/náhrady neexistujícího dílu. Další možností bylo "přeskočení" náhrady dílu. Nahrazování dílů tak bylo výrazně rychlejší.
Nevíte, kde je možné toto nastavení změnit?
Zpět nahoru
Boleslav Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel

Přihlášen: 06.led.2009
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
dříve Solidworks, teď Inventor
Stav: Offline
Bodů: 286
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Boleslav Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 06.lis.2020 v 18:44
Nemáte to vypnuté přes "Příště již nedotazovat"? Mělo by být v Možnosti aplikace > Výzvy.
Zpět nahoru
lukasek Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér
Avatar

Přihlášen: 15.pro.2005
Lokalita: ČR (SČ)
Používám:
Inventor 2019
Stav: Offline
Bodů: 36
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace lukasek Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 07.lis.2020 v 10:11
Ve výzvách jsem to hledal, ale nenašel. Dnes jsem je prošel znovu a jediné z výzev, u kterých se mi zdálo, že by to mohly ovlivnit, byly: Nahradit vyhodnocením a Chcete vynutit otevření souboru?
Zkoušel jsem u nich různá nastavení, požadovanou změnu to nepřineslo.
Výzvy mi obecně přijdou poměrně nešikovně vytvořené, ani se pořádně nezobrazují (to nebyla příčina toho, proč jsem nenašel správné nastavení). Vzhledem k jejich počtu nemůžu po nikom chtít, aby mi v nich něco dohledával.
Zpět nahoru
Lubomír Polesný Zobrazit panel
CAD Studio support
CAD Studio support
Avatar
CAD Studio s.r.o.

Přihlášen: 30.zář.2010
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
AutoCAD, AutoCAD Mechanical, Autodesk Inventor
Stav: Offline
Bodů: 464
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (3) Poděkování3   Citace Lubomír Polesný Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 09.lis.2020 v 09:00
Dobrý den,

Dialog "Možnosti aplikace", záložka "Soubor", tlačítko "Otevřít soubor". Potom pro jednotlivé typy souborů zaškrtávátko "Přeskočit všechny nevyřešené soubory".



Lubomír Polesný
CAD Studio a.s.
Zpět nahoru
lukasek Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér
Avatar

Přihlášen: 15.pro.2005
Lokalita: ČR (SČ)
Používám:
Inventor 2019
Stav: Offline
Bodů: 36
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace lukasek Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 09.lis.2020 v 09:11
To je přesně ono, tím je to vyřešené. Děkuji.
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 10851:iLogic - jak ve výkresu zpracovat materiál a cestu součásti?
Tip 9476:Ukládání DWG kopie IDW výkresu pojmenované podle revize.
Tip 8717:Jak ve výkresu zobrazit těžiště podsestavy?
Tip 4803:Chyba IVL011: Nelze otevřít připojený soubor...
Tip 9467:Automatické publikování schválených výkresů z Inventoru.
Tip 12164:Inventor se mě přestal dotazovat na nevyhodnocené reference (vyřešit odkaz).


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,094 sekund.