Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor, Revit a další produkty Autodesk - od firmy CAD Studio [www.cadforum.cz]
Česky Slovensky English Deutsch
Přihlášení:
▶ Registrace

 právě nás čte: 2689 
RSS tipy RSS kanál - CAD tipy
RSS diskuze RSS kanál - CAD diskuze

Diskuze Diskuzní fórum, poradna

NápovědaCAD diskuze, rady, výměna zkušeností

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion 360, 3ds Max a s dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy CAD Studio - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Command: _copyclip - problém s rýchlym označením

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
mikeborecek Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel
Avatar

Přihlášen: 10.říj.2008
Lokalita: Slovensko
Používám:
AutoCAD 2016, 3ds Max 2016
Stav: Offline
Bodů: 347
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace mikeborecek Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: Command: _copyclip - problém s rýchlym označením
    Zasláno: 16.lis.2020 v 15:16
Zdravím,
pri príliš rýchlom pohybe myšou pri výbere objektov mi namiesto klasického obdĺžnika vybehne príkaz Command: _copyclip.
stáva sa to aj po zadaní napr. stretch a následnom príliš rýchlom pokuse o výber.

V poslednej dobe som nič nenastavoval/neprestavoval, proste z ničoho nič... aj v úplne novom výkrese



Upravil mikeborecek - 16.lis.2020 v 15:19
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
CAD Studio s.r.o.

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 19587
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 16.lis.2020 v 15:25
Nemáte nastavena nějaké gesta myši? (mimo AutoCAD)
Vladimír Michl (moderátor)
CAD Studio s.r.o. - www.cadstudio.cz
(podporu najdete na helpdesk.cadstudio.cz)
Zpět nahoru
mikeborecek Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel
Avatar

Přihlášen: 10.říj.2008
Lokalita: Slovensko
Používám:
AutoCAD 2016, 3ds Max 2016
Stav: Offline
Bodů: 347
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace mikeborecek Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 16.lis.2020 v 15:29
To určite nie, používam trackball MX Ergo a jediné čo som tam nastavoval pre Autocad je CTRL+Z a CTRL+Y pre horné dva tlačítka, aj to niekedy včera.
Musím ale podotknúť že keď označujem pomaly tak to ide. Ale po rokoch v autocade sa to proste psychicky nedá - označovať POMALY :/
Zpět nahoru
mikeborecek Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel
Avatar

Přihlášen: 10.říj.2008
Lokalita: Slovensko
Používám:
AutoCAD 2016, 3ds Max 2016
Stav: Offline
Bodů: 347
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace mikeborecek Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 16.lis.2020 v 15:54
Teraz som sa s tým chvíľu hral a príde mi to, že pri veľmi krátkom kliknutí a rýchlom pohybe označiť sa akoby spustilo a hneď vyplo crossing lasso.
Dá sa niekde nastaviť po akej dobe sa má pri držaní ľavého tlačítka myši spustiť lasso?

OK, tak lasso to asi nebude vypol som si ho v nastavení a problém pretrváva.


Upravil mikeborecek - 16.lis.2020 v 16:08
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
CAD Studio s.r.o.

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 19587
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (1) Poděkování1   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 16.lis.2020 v 22:40
To vypadá na nějakou kolizi s jinou aplikací nebo službou ve Windows. Něco někde přiřazuje Ctrl+C na nějakou myší operaci (střední tlačítko nebo gesto). V nastavení AutoCADu to nejspíš nebude. Maximálně ještě zkuste přepnout MBUTTONPAN.
Vladimír Michl (moderátor)
CAD Studio s.r.o. - www.cadstudio.cz
(podporu najdete na helpdesk.cadstudio.cz)
Zpět nahoru
mikeborecek Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel
Avatar

Přihlášen: 10.říj.2008
Lokalita: Slovensko
Používám:
AutoCAD 2016, 3ds Max 2016
Stav: Offline
Bodů: 347
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (1) Poděkování1   Citace mikeborecek Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 17.lis.2020 v 10:33
Ďakujem za navedenie. Bol to programík Qtranslate, ktorý pri označení textu ponúkne menu na preklad.
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 9995:AutoCAD 2015 vypisuje chybu "VVC: internal error"
Tip 3224:VIPChyba při uložení: dokument xxxx.dwg provádí příkaz
Tip 5639:VIPAutomatické popisky výkresu s čarovým kódem.
Tip 4986:Jak snadno vytvořit anonymní blok?
Tip 1120:Jak spustit Windows 2000 v "Safe mode"?
Tip 7222:K čemu slouží v AutoCADu soubory WDL, WDR, WDD, WDW a podobné?


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,109 sekund.