Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor, Revit a další produkty Autodesk - od firmy Arkance Systems [www.cadforum.cz]
CZ | SK | EN | DE
Přihlášení
či registrace
   právě nás čte: 2597 
RSS kanál - CAD tipy RSS tipy
RSS diskuze

Diskuze Diskuzní fórum, poradna

 

NápovědaCAD diskuze, rady, výměna zkušeností

 
CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion 360, 3ds Max a s dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy Arkance Systems (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Licencování produktů Autodesk

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
Defter Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel

Přihlášen: 02.led.2006
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
AutoCad/LT, AIS/AIP, MDT, Revit
Stav: Offline
Bodů: 260
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Defter Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: Licencování produktů Autodesk
    Zasláno: 19.úno.2021 v 11:41
Zdravím po dlouhé době.
Mám následující problém. Mám několik instalací AutoCADu LT 2020, které potřebuji odinstalovat a předtím tyto trvalé licence vrátit do poolu, protože je potřebuji využít jinde. Pomůcka pro převod licencí však failuje, respektivě před přihlášením shoří na cca čtyřech neplatných/problémových js scriptech (script error).

Připojené náhledyPřihlaste se pro zobrazení plné verze - 964/jsfail02_2021-02-19_11-50-51.jpg



Připojené náhledyPřihlaste se pro zobrazení plné verze - 964/jsfail035.jpg



Připojené náhledyPřihlaste se pro zobrazení plné verze - 964/jsfail04.jpg



Aktuálně se tak chovají tři pracovní stanice (W10 1909, včetně posledních aktualizací). Ze zoufalství aplikován i poslední Autodesk Licensing Service - 11.0.0.4854 - Win - Update. Chování na všech stanicích totožné. Jak jinak vrátit licenci trvalou licenci na Autodesk server?


Upravil Defter - 19.úno.2021 v 11:51
Administrace AIS,AIP,MDT,AutoCad/LT,Revit. Správa klientské a serverové platformy MS.
MCTS:Windows Vista;Windows 7;Exchange 2010
MCSA2003:Messaging
MCITP:Server Administrator
MCSA:Windows Server 2012
Zpět nahoru
Peter Jirat Zobrazit panel
CAD/BIM manager
CAD/BIM manager
Avatar

Přihlášen: 04.říj.2004
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
ACAD ->2020, Revit ->2020
Stav: Offline
Bodů: 3642
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Peter Jirat Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 19.úno.2021 v 13:43
Přihlášení do účtu funguje? Změna default prohlížeče? Vymazání temp?
Zpět nahoru
Defter Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel

Přihlášen: 02.led.2006
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
AutoCad/LT, AIS/AIP, MDT, Revit
Stav: Offline
Bodů: 260
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Defter Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 19.úno.2021 v 13:46
Netuším, co myslíte pod pojmem přihlášení do účtu. Jestliže z prohlížeče, pak ano, to normálně funguje. LTU ale k přihlášení přes ty scripty nedojde, zůstane viset na té poslední js hlášce a ať odklepnete cokoliv, tak ji po pár vteřinách vyhodí znovu. Změna default prohlížeče testována (na EDGE a pak i FF), nic. Tempy vymazat mohu, ale patrně to nepomůže, tento (admin) účet se na tomto stroji předtím nepřihlašoval.

Administrace AIS,AIP,MDT,AutoCad/LT,Revit. Správa klientské a serverové platformy MS.
MCTS:Windows Vista;Windows 7;Exchange 2010
MCSA2003:Messaging
MCITP:Server Administrator
MCSA:Windows Server 2012
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
Arkance Systems

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 20071
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 19.úno.2021 v 14:40
License transfer přes servery už myslím není podporovaný. Pokud jsou to trvalé jednouživatelské licence, standardně je odinstalujte a nainstalujte + aktivujte znovu na novém PC.
Vladimír Michl (moderátor)
Arkance Systems s.r.o. - www.arkance-systems.cz
(podpora viz hd.cads.cz)
Zpět nahoru
Defter Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel

Přihlášen: 02.led.2006
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
AutoCad/LT, AIS/AIP, MDT, Revit
Stav: Offline
Bodů: 260
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Defter Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 19.úno.2021 v 15:06
Hmm. díky za informace, taky by se Autodesk mohl obtěžovat o tom informovat nějak jinak, než chybovou hláškou :/ Snad mi při pokusu o aktivaci na ostatních strojích nebude vyskakovat hláška s tím, že jsem přečerpal :/ 
Administrace AIS,AIP,MDT,AutoCad/LT,Revit. Správa klientské a serverové platformy MS.
MCTS:Windows Vista;Windows 7;Exchange 2010
MCSA2003:Messaging
MCITP:Server Administrator
MCSA:Windows Server 2012
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 7980:Kaskádové licencování produktů Autodesk řady 2012.
Tip 11338:Změna licencování Vault 2017 – důsledky pro použití starších verzí.
Tip 9162:Kaskádové licencování produktů Autodesk řady 2014.
Tip 8541:Kaskádové licencování produktů Autodesk řady 2013.
Tip 8134:AutoCAD nečerpá síťovou licenci Building Design Suite.
Tip 11873:Mohu používat CAD produkt pomocí "Cloud-hosted virtual desktop" (HVD, DaaS)?


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,141 sekund.