Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor, Revit a další produkty Autodesk - od firmy Arkance Systems [www.cadforum.cz]
CZ | SK | EN | DE
Přihlášení
či registrace
   právě nás čte: 3521 
RSS kanál - CAD tipy RSS tipy
RSS diskuze

Diskuze Diskuzní fórum, poradna

 

NápovědaCAD diskuze, rady, výměna zkušeností

 
CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion 360, 3ds Max a s dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy Arkance Systems (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Recap Photo export .pts

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
Čabaj Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 07.bře.2018
Lokalita: ČR (OL)
Používám:
AutoCAD2015
Stav: Offline
Bodů: 3
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Čabaj Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: Recap Photo export .pts
    Zasláno: 28.úno.2021 v 13:11
Dobrý den, 
rád bych vytvořil 3d model a následně ho vložil do Autocadu. Po vygenerování modelu a upravení v Recap Photo (ořezání) se snažím exportovat soubor ve formátu .pts pro vložení do Recap Pro. Export proběhne ,ale v cíleném uložišti žádný soubor není. Prosím o radu v čem by mohl být problém.
Děkuji za odpověď.

Zpět nahoru
Pavel Homan Zobrazit panel
Arkance Systems support
Arkance Systems support
Avatar
Arkance Systems

Přihlášen: 13.pro.2004
Lokalita: Czech Republic
Používám:
AutoCAD, Revit Architecture, Revit MEP
Stav: Offline
Bodů: 263
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Pavel Homan Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 01.bře.2021 v 15:33
Zkontrolujte své uložiště na Autodesk Drive. Je možné, že máte exporty uložené tam, kde jsou uložena data po vytvoření projektu ReCap Photo. 
Pavel Homan

CAD Studio a.s.
Zpět nahoru
Čabaj Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 07.bře.2018
Lokalita: ČR (OL)
Používám:
AutoCAD2015
Stav: Offline
Bodů: 3
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Čabaj Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 01.bře.2021 v 17:37
Dobrý den,
bohužel ani v uložišti nic není.
Zpět nahoru
Pavel Homan Zobrazit panel
Arkance Systems support
Arkance Systems support
Avatar
Arkance Systems

Přihlášen: 13.pro.2004
Lokalita: Czech Republic
Používám:
AutoCAD, Revit Architecture, Revit MEP
Stav: Offline
Bodů: 263
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Pavel Homan Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 01.bře.2021 v 23:19
Zkuste export do PTS třeba u tohoto sample modelu - https://adsk-recap-public.s3.amazonaws.com/rcphoto/samples/Lion.rcm
 
Zkuste také vyčistit temp složku, možná je k dispozici málo místa. Případně se zkuste vyhnout použití diakritiky, nebo nějakých nestandardních znaků v cestě, kam chcete PTS uložit.
 
Pokud se nepodaří export, pravděpodobně máte poškozenou instalaci a bude dobré provést čistou reinstalaci - kontaktujte nás přes web helpdesk.cadstudio.cz
Pavel Homan

CAD Studio a.s.
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 12204:VIPReCap Photo mi zhavaruje okamžitě po spuštění.
Tip 12302:3D model zrekonstruovaný ze série fotografií má díry. Jak je opravit?
Tip 12677:Aplikace Autodesk ReCap Photo není nainstalována.
Tip 12791:ReCap Photo hlásí chybu "Not enough space for uploading files and processing" při vytváření projektu.
Tip 9492:VIPPřevod mračna bodů na 3D model (postup, tipy).
Tip 12289:Změna orientace modelu v ReCap Photo.


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,297 sekund.