Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor, Revit a další produkty Autodesk - od firmy Arkance Systems [www.cadforum.cz]
CZ | SK | EN | DE
Přihlášení
či registrace
   právě nás čte: 4482 
RSS kanál - CAD tipy RSS tipy
RSS diskuze

Diskuze Diskuzní fórum, poradna

 

NápovědaCAD diskuze, rady, výměna zkušeností

 
CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion 360, 3ds Max a s dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy Arkance Systems (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Stínované s hranami - default

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
bernardr Zobrazit panel
Zasloužilý člen
Zasloužilý člen

Přihlášen: 07.úno.2017
Lokalita: ČR (PA)
Používám:
AutoCad, Inventor
Stav: Offline
Bodů: 103
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace bernardr Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: Stínované s hranami - default
    Zasláno: 01.bře.2021 v 23:59
Dobrý den,
jak nastavím, aby cokoliv otevřu, bylo stínované s hranami?

V nastavení: Nástroje - možnosti apliakce - zobrazit (to mám zašrktnuté - tedy jestli to je ono)
Děkuji


Upravil bernardr - 02.bře.2021 v 00:16
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
Arkance Systems

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 19922
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (1) Poděkování1   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 02.bře.2021 v 06:53
Co máte zaškrtnuté? Je tam přepínač, zda se vzhled bere z dokumentu (modelu) nebo z vašeho nastavení Inventoru - viz:
Vladimír Michl (moderátor)
Arkance Systems s.r.o. - www.arkance-systems.cz
(podpora viz hd.cads.cz)
Zpět nahoru
bernardr Zobrazit panel
Zasloužilý člen
Zasloužilý člen

Přihlášen: 07.úno.2017
Lokalita: ČR (PA)
Používám:
AutoCad, Inventor
Stav: Offline
Bodů: 103
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace bernardr Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 02.bře.2021 v 11:29
DObrý den,
děkuji za odpověď. Asi jsem zapoměl napsat, že se jedná o sestavy. Součásti mají hrany vidět, ale když z toho udělám sestavu, tak to vidět není. I podle toho typu.
Děkuji
Zpět nahoru
horalek Zobrazit panel
Arkance Systems support
Arkance Systems support
Avatar
CAD Studio s.r.o.

Přihlášen: 03.zář.2004
Lokalita: Czech Republic
Používám:
Inventor, Vault Pro, AutoCAD M, PLM
Stav: Offline
Bodů: 296
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (1) Poděkování1   Citace horalek Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 02.bře.2021 v 13:51
Je jedno, zdali se jedná o sestavu či model. Pokud je to nastaveno dle aplikace.
viz výše uvedený tip pana Michla a níže upřesňující obrázek, jak máte mít nastaveno.




Připojené náhledyPřihlaste se pro zobrazení plné verze - 6/Nastaveni_aplikace.jpg


Zpět nahoru
bernardr Zobrazit panel
Zasloužilý člen
Zasloužilý člen

Přihlášen: 07.úno.2017
Lokalita: ČR (PA)
Používám:
AutoCad, Inventor
Stav: Offline
Bodů: 103
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace bernardr Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 02.bře.2021 v 21:10
Dobrý den.
Ani nevíte, jak se stydím... už ani číst neumím.
Děkuji a přeji hezký den
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 366:Zvýšení kvality skrytí hran nebo stínovaného pohledu.
Tip 4993:VIPHrubé a rozmazané linie ve vystínovaném pohledu Inventoru 11.
Tip 2717:Tištěné stínované pohledy Inventoru jsou jakoby zdůrazněné.
Tip 10851:iLogic - jak ve výkresu zpracovat materiál a cestu součásti?
Tip 9476:Ukládání DWG kopie IDW výkresu pojmenované podle revize.
Tip 9467:Automatické publikování schválených výkresů z Inventoru.


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,141 sekund.