Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor, Revit a další produkty Autodesk - od firmy Arkance Systems [www.cadforum.cz]
CZ | SK | EN | DE
Přihlášení
či registrace
   právě nás čte: 2734 
RSS kanál - CAD tipy RSS tipy
RSS diskuze

Diskuze Diskuzní fórum, poradna

 

NápovědaCAD diskuze, rady, výměna zkušeností

 
CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion 360, 3ds Max a s dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy Arkance Systems (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

RVT-CAD Studio

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
katarinach Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 09.bře.2021
Lokalita: Slovensko
Používám:
Revit2019
Stav: Offline
Bodů: 3
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace katarinach Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: RVT-CAD Studio
    Zasláno: 11.bře.2021 v 09:12
Ahojte, pri načítaní rodiny (v rámci nástroja CAD Studio-Knihovna rodin) mi nechce priamo z CADforum.cz načítať žiadny .rfa súbor do aktuálneho RVT projektu. Zakaždým vyhodí tabuľku "Definiční soubor je vadný nebo obsahuje neplatné znaky". 
Ďakujem za každé info. 


Připojené náhledyPřihlaste se pro zobrazení plné verze - 101785/RVT_knihovna_rodin.png

Zpět nahoru
sonicer Zobrazit panel
Zasloužilý člen
Zasloužilý člen
Avatar

Přihlášen: 20.čvc.2005
Lokalita: Czech Republic
Používám:
Revit, Autocad, Navisworks
Stav: Offline
Bodů: 208
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace sonicer Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 11.bře.2021 v 09:58
Máte naistalované všechny service packy pro Revit?
Sonicer - Revit master, plugin developer
BimRvt.cz
Zpět nahoru
katarinach Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 09.bře.2021
Lokalita: Slovensko
Používám:
Revit2019
Stav: Offline
Bodů: 3
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace katarinach Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 11.bře.2021 v 10:40
Áno, v rámci RVT sú všetky balíčky nainštalované. 
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 9467:Automatické publikování schválených výkresů z Inventoru.
Tip 9341:Použití iLogic na rozklad jména IPT souboru a naplnění iVlastností.
Tip 3010:Co jsou CAD soubory s příponou .RVT?
Tip 10851:iLogic - jak ve výkresu zpracovat materiál a cestu součásti?
Tip 8717:Jak ve výkresu zobrazit těžiště podsestavy?
Tip 8143:Revit chyba: Čára je příliš krátká


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,125 sekund.