Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor, Revit a další produkty Autodesk - od firmy Arkance Systems [www.cadforum.cz]
CZ | SK | EN | DE
Přihlášení
či registrace
   právě nás čte: 4313 
RSS kanál - CAD tipy RSS tipy
RSS diskuze

Diskuze Diskuzní fórum, poradna

 

NápovědaCAD diskuze, rady, výměna zkušeností

 
CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion 360, 3ds Max a s dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy Arkance Systems (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Vypadávají uživatelské licence

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
Peter Jirat Zobrazit panel
CAD/BIM manager
CAD/BIM manager
Avatar

Přihlášen: 04.říj.2004
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
ACAD ->2020, Revit ->2020
Stav: Offline
Bodů: 3599
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Peter Jirat Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: Vypadávají uživatelské licence
    Zasláno: 15.dub.2021 v 13:21
Od dneška nám vypadávají uživatelské licence, objeví se hláška o internetovém připojení a Revit odečítá 30 dní.
Zpět nahoru
Mantlík Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel

Přihlášen: 01.říj.2004
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
ACAD/Map/Civil R10-> 2020
Stav: Offline
Bodů: 2285
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Mantlík Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 15.dub.2021 v 13:41
Zdravím. Nevím, jak Revit, ale když se něco podobného stalo na některých civilech, bylo potřeba aktualizovat "Autodesk Licence manager" (nebo jak se to jmenuje ...
J. Mantlík

Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
Arkance Systems

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 19960
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 15.dub.2021 v 18:35
Nemohlo se nějak bloknout (firewall) spojení na licenční služby (jde-li o pojmenované účty pro jednotlivé uživatele)?
Vladimír Michl (moderátor)
Arkance Systems s.r.o. - www.arkance-systems.cz
(podpora viz hd.cads.cz)
Zpět nahoru
Petr Studik Zobrazit panel
Arkance Systems support
Arkance Systems support
Avatar
Arkance Systems

Přihlášen: 18.bře.2019
Lokalita: Czech Republic
Používám:
Maya 2019
Stav: Offline
Bodů: 4
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Petr Studik Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 16.dub.2021 v 16:03
Dobrý den, 

nejste sám, nejspíše bude problém na straně Autodesku, konkrétní řešení hledáme a řesíme na Helpdesku.

Můžete použít i tento troubleshooting tool: 

https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=nve_Z5F_M0So5cklLS3cHZr74G_JsKBNspPh7Qs7_GZURDQzS0tVTUpHRUxMNTJDNUIyVzBUNjRSRyQlQCN0PWcu

Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 181:Vytvoření uživatelských skupin licencí AutoCADu.
Tip 12634:Your Fusion 360 term has expired. Termín platnosti vašeho Fusion 360 vypršel.
Tip 11890:Při psaní příkazů AutoCADu mi "vypadávají" písmenka.
Tip 10415:Jak zvýšit kapacitu projektového hubu A360 Team?
Tip 12540:Funkce Helpdesku - přehled Autodesk licencí mé firmy.
Tip 12517:Jak postupovat při aktivaci a prvotním nastavení licence služby Autodesk BIM 360?


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,111 sekund.