Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor, Revit a další produkty Autodesk - od firmy Arkance Systems [www.cadforum.cz]
CZ | SK | EN | DE
Přihlášení
či registrace
   právě nás čte: 4143 
RSS kanál - CAD tipy RSS tipy
RSS diskuze

Diskuze Diskuzní fórum, poradna

 

NápovědaCAD diskuze, rady, výměna zkušeností

 
CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion 360, 3ds Max a s dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy Arkance Systems (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Curb King

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
Tomas.Podr Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 10.bře.2015
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
AutoCAD 2012
Stav: Offline
Bodů: 9
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Tomas.Podr Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: Curb King
    Zasláno: 30.dub.2021 v 11:12
Dobrý den,
existuje prosím někde podsestava nezpevněné krajnice s uvažovaným monolitickým žlabem (curb king)?
Nebo nějaký návod, jak sestavu vytvořit?

Díky za tipy
Zpět nahoru
spackovaE Zobrazit panel
Arkance Systems support
Arkance Systems support

CAD Studio

Přihlášen: 30.říj.2011
Lokalita: ČR (JM)
Používám:
Civil, Infraworks
Stav: Offline
Bodů: 17
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace spackovaE Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 30.dub.2021 v 17:08
Dobrý den,
podsestavy urbanistických obrubníků jste zkoušel?

Připojené náhledyPřihlaste se pro zobrazení plné verze - 36651/Podsestavy.png


Zpět nahoru
Tomas.Podr Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 10.bře.2015
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
AutoCAD 2012
Stav: Offline
Bodů: 9
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Tomas.Podr Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 01.kvě.2021 v 14:30
Díky za tip.
Bohužel se tím přeruší jednotlivé vrstvy vozovky a v krajnici už nenavazují sklony a tloušťky.
Zpět nahoru
spackovaE Zobrazit panel
Arkance Systems support
Arkance Systems support

CAD Studio

Přihlášen: 30.říj.2011
Lokalita: ČR (JM)
Používám:
Civil, Infraworks
Stav: Offline
Bodů: 17
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace spackovaE Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 03.kvě.2021 v 21:11
Tak to je normální chování, když vkládáte podsestavy z palety. Tloušťky a sklony mezi podsestavami musíte referencovat ve vlastnostech šablony typických řezů. Potom lze takto nastavenou sestavu uložit do palety pro opakované použití.
Zpět nahoru
Tomas.Podr Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 10.bře.2015
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
AutoCAD 2012
Stav: Offline
Bodů: 9
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Tomas.Podr Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 07.kvě.2021 v 12:17
To je jasné, ale když udělám mezeru mezi jízdním pruhem a krajnicí, tak už se mi to nespojí dohromady. Potřeboval bych, aby ten žlábek byl součástí krajnice, aby pod ním proběhly vrstvy.
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,107 sekund.