Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor, Revit a další produkty Autodesk - od firmy Arkance Systems [www.cadforum.cz]
CZ | SK | EN | DE
Přihlášení
či registrace
   právě nás čte: 3337 
RSS kanál - CAD tipy RSS tipy
RSS diskuze

Diskuze Diskuzní fórum, poradna

 

NápovědaCAD diskuze, rady, výměna zkušeností

 
CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion 360, 3ds Max a s dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy Arkance Systems (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

BIM360 <> ACC

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
Peter Jirat Zobrazit panel
CAD/BIM manager
CAD/BIM manager
Avatar

Přihlášen: 04.říj.2004
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
ACAD ->2021, Revit ->2022
Stav: Offline
Bodů: 3658
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Peter Jirat Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: BIM360 <> ACC
    Zasláno: 29.čer.2021 v 15:18
Mám v B360 projekty, které nevidím v ACC. Pokud v administrativě B360 kliknu na Přejít na sjednocené projekty, tak se nic nezobrazí. Je problém v tom, že moje B360 projekty jsou na EU serverech, kdežto ACC bude podporovat EU až od toho 7.7.?
Zpět nahoru
statecny Zobrazit panel
Arkance Systems support
Arkance Systems support
Avatar
Arkance Systems

Přihlášen: 01.říj.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Revit, Plant 3D, Navisworks, Advance Steel,BIM 360
Stav: Offline
Bodů: 496
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace statecny Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 29.čer.2021 v 16:52
Je možné, že Autodesk má nějakou chybu v odkazu na tlačítku "Přejít na sjednocené projekty". Mě se po kliknutí na chvíli projekty zobrazí a poté opět zmizí a zůstane prázdná stránka. Nicméně po přihlášení přímo na sjednocené projekty https://acc.autodesk.com/ se projekty jak BIM 360 tak i  ACC zobrazí korektně. Vyzkoušejte tedy přímé přihlášení na sjednocené projekty.
Václav Statečný

Arkance Systems CZ s.r.o.
Zpět nahoru
Peter Jirat Zobrazit panel
CAD/BIM manager
CAD/BIM manager
Avatar

Přihlášen: 04.říj.2004
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
ACAD ->2021, Revit ->2022
Stav: Offline
Bodů: 3658
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Peter Jirat Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 30.čer.2021 v 08:38
To mi napíše, že žádný projekt nemám :-( Tak asi nemám...
Zpět nahoru
statecny Zobrazit panel
Arkance Systems support
Arkance Systems support
Avatar
Arkance Systems

Přihlášen: 01.říj.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Revit, Plant 3D, Navisworks, Advance Steel,BIM 360
Stav: Offline
Bodů: 496
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace statecny Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 30.čer.2021 v 12:51
Projekty můžete vytvářet v BIM 360 (mají ikonu B) nebo v Construction Cloud (mají ikonu koule). Pokud v ACC žádné projekty zatím vytvořené nemáte, tak není co zobrazit.
Václav Statečný

Arkance Systems CZ s.r.o.
Zpět nahoru
Peter Jirat Zobrazit panel
CAD/BIM manager
CAD/BIM manager
Avatar

Přihlášen: 04.říj.2004
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
ACAD ->2021, Revit ->2022
Stav: Offline
Bodů: 3658
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Peter Jirat Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 30.čer.2021 v 15:43
Projekt je vytvořený v B360, v B360Docs vidím modely z Revitu i PDF, v ACC nic:


Připojené náhledyPřihlaste se pro zobrazení plné verze - 74/b360_2021-06-30_15-42-38.PNG


Zpět nahoru
statecny Zobrazit panel
Arkance Systems support
Arkance Systems support
Avatar
Arkance Systems

Přihlášen: 01.říj.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Revit, Plant 3D, Navisworks, Advance Steel,BIM 360
Stav: Offline
Bodů: 496
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace statecny Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 01.čvc.2021 v 10:10
Pokud máte jen jeden projekt vytvořený na platformě BIM 360, tak ho vidíte správně. Má ikonu B u platformy. Pokud by byl vytvořen na platformě ACC, bude mít ikonu koule. Tím, že máte v rámci firemního účtu přístup k obou platformám (BIM 360 a ACC) máte také dvě různé administrace (BIM 360 a ACC) a v každé z nich vidíte seznam projektů na obou platformách. Pokud tedy chcete vytvořit projekt na ACC, musíte ho vytvořit v administraci ACC. 
Zde je pohled na projekty z pohledu administrace BIM 360:

Připojené náhledyPřihlaste se pro zobrazení plné verze - 45/BIM_360_admin.jpg



A zde je pohled na stejné projekty z pohledu administrace ACC:

Připojené náhledyPřihlaste se pro zobrazení plné verze - 45/ACC_admin.jpg


Václav Statečný

Arkance Systems CZ s.r.o.
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 8143:Revit chyba: Čára je příliš krátká
Tip 10851:iLogic - jak ve výkresu zpracovat materiál a cestu součásti?
Tip 9476:Ukládání DWG kopie IDW výkresu pojmenované podle revize.
Tip 8717:Jak ve výkresu zobrazit těžiště podsestavy?
Tip 9341:Použití iLogic na rozklad jména IPT souboru a naplnění iVlastností.
Tip 9467:Automatické publikování schválených výkresů z Inventoru.


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,164 sekund.