Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor, Revit a další produkty Autodesk - od firmy Arkance Systems [www.cadforum.cz]
CZ | SK | EN | DE
Přihlášení
či registrace
   právě nás čte: 3140 
RSS kanál - CAD tipy RSS tipy
RSS diskuze

Diskuze Diskuzní fórum, poradna

 

NápovědaCAD diskuze, rady, výměna zkušeností

 
CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion 360, 3ds Max a s dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy Arkance Systems (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Řezy ve výkresech

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
Jurick Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér
Avatar

Přihlášen: 04.čer.2014
Lokalita: ČR (OL)
Používám:
Product Design Suite Premium 2015
Stav: Offline
Bodů: 69
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Jurick Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: Řezy ve výkresech
    Zasláno: 11.lis.2021 v 07:41
Dobrý den, je možné při tvorbě výkresů označit řez na Listu 1 a zobrazit jej na Listu 2? Z důvodu nedostatku místa. Mám Inventor2015.
Jana Juříčková
Zpět nahoru
Navara Zobrazit panel
Arkance Systems support
Arkance Systems support
Avatar
Arkance Systems

Přihlášen: 08.zář.2008
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
Inventor
Stav: Offline
Bodů: 1503
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (1) Poděkování1   Citace Navara Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 11.lis.2021 v 08:31
Přímo vytvořit ne, ale je možné ho vytvořit na stejném listu a potom přesunout na jiný.
Zpět nahoru
Jurick Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér
Avatar

Přihlášen: 04.čer.2014
Lokalita: ČR (OL)
Používám:
Product Design Suite Premium 2015
Stav: Offline
Bodů: 69
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Jurick Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 11.lis.2021 v 08:37
To jsem se snažila provést, ale nepřišla jsem na to. Můžete mi napovědět?
Jana Juříčková
Zpět nahoru
issin Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel

Přihlášen: 11.čvc.2015
Lokalita: ČR (ZL)
Používám:
Inventor
Stav: Offline
Bodů: 539
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (1) Poděkování1   Citace issin Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 11.lis.2021 v 08:44
V přehledu lze pohled z aktivního listu přesunout na jiný list.
Je jedno zda jde o detail, řez nebo pohled.
Zpět nahoru
Navara Zobrazit panel
Arkance Systems support
Arkance Systems support
Avatar
Arkance Systems

Přihlášen: 08.zář.2008
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
Inventor
Stav: Offline
Bodů: 1503
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (1) Poděkování1   Citace Navara Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 11.lis.2021 v 08:59
Zkuste tohle krátké video

Zpět nahoru
Jurick Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér
Avatar

Přihlášen: 04.čer.2014
Lokalita: ČR (OL)
Používám:
Product Design Suite Premium 2015
Stav: Offline
Bodů: 69
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Jurick Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 11.lis.2021 v 09:17
Mockrát děkuji. Video je úplně jasné.
Ještě jednou děkuji a přeji pěkný den. Heart
Jana Juříčková
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 8717:Jak ve výkresu zobrazit těžiště podsestavy?
Tip 10851:iLogic - jak ve výkresu zpracovat materiál a cestu součásti?
Tip 9476:Ukládání DWG kopie IDW výkresu pojmenované podle revize.
Tip 9467:Automatické publikování schválených výkresů z Inventoru.
Tip 9341:Použití iLogic na rozklad jména IPT souboru a naplnění iVlastností.
Tip 11550:iLogic: Spuštění externího procesu s parametry


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,936 sekund.