Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor, Revit a další produkty Autodesk - od firmy Arkance Systems [www.cadforum.cz]
CZ | SK | EN | DE
Přihlášení
či registrace
   právě nás čte: 4289 
RSS kanál - CAD tipy RSS tipy
RSS diskuze

Diskuze Diskuzní fórum, poradna

 

NápovědaCAD diskuze, rady, výměna zkušeností

 
CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion 360, 3ds Max a s dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy Arkance Systems (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Připojený model stavby

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
VojtechC Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 25.zář.2020
Lokalita: ČR (MS)
Používám:
Revit2020
Stav: Offline
Bodů: 34
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace VojtechC Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: Připojený model stavby
    Zasláno: 23.lis.2021 v 09:51
Zdravím Vás,

chtěl bych se zeptat a poprosit o radu, v čem děláme chybu. Řešíme kompletní zakázku v Revitu. Do jednotlivých modelů profesí máme připojený model stavby. Nejsem ale schopen nastavit zobrazení modelu stavby tak, aby "překrývala to, co překrývat má".. viz níže. Dokážete mi prosím poradit co dělám špatně?

Děkuji,
VC


Připojené náhledyPřihlaste se pro zobrazení plné verze - 98445/3D_výřez.png

Zpět nahoru
splonk Zobrazit panel
CAD/BIM manager
CAD/BIM manager
Avatar

Přihlášen: 25.lis.2006
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
AutoCAD/ACA'19, RVT'18 20
Stav: Offline
Bodů: 1093
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace splonk Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 23.lis.2021 v 09:56
pokud Vám správně rozumím, tak y možná pomohlo v 3D pohledu přepnout "disciplínu" na Archtectural...

Připojené náhledyPřihlaste se pro zobrazení plné verze - 1753/REVIT_Disciplína_2021-11-23_09-55-56.png


JASponza

ACA (AutoCAD) 2019,
RVT 18, 20

Win 10 x64
Zpět nahoru
VojtechC Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 25.zář.2020
Lokalita: ČR (MS)
Používám:
Revit2020
Stav: Offline
Bodů: 34
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace VojtechC Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 23.lis.2021 v 10:12
Super, to je přesně ono, trochu mě mrzí že mě to nenapadlo samotného Big smile.. Děkuji
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 8717:Jak ve výkresu zobrazit těžiště podsestavy?
Tip 8143:Revit chyba: Čára je příliš krátká
Tip 11550:iLogic: Spuštění externího procesu s parametry
Tip 10851:iLogic - jak ve výkresu zpracovat materiál a cestu součásti?
Tip 9476:Ukládání DWG kopie IDW výkresu pojmenované podle revize.
Tip 9341:Použití iLogic na rozklad jména IPT souboru a naplnění iVlastností.


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,813 sekund.