Diskuzní fórum, poradna
|

Fórum nenahrazuje technický support firmy Arkance Systems (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
Dnešní aktualizace Fusion 360 |
Odpovědět ![]() |
archiv |
Autor | |
Vladimír Michl ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Přidat do seznamu známých
Moderátor ![]() ![]() Arkance Systems Přihlášen: 09.zář.2004 Lokalita: ČR (JČ) Používám: Dodáváme produkty Autodesk Stav: Offline Bodů: 20914 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zasláno: 30.lis.2021 v 10:46 |
Pokud vám po dnešní aktualizaci Fusion 360 aplikace nejde spustit, pravděpodobně jste si nenainstalovali aktualizaci češtiny rozesílané včera na stávající zákazníky. V tom případě bude možná potřeba nejprve Fusion přepnout do EN (nebo odinstalovat), nainstalovat novou češtinu a pak Fusion spustit znovu (s kliknutím na českou vlaječku aktualizace).
Správný postup je nejprve instalace aktuální "češtiny", pak aktualizace Fusionu. |
|
![]() |
|
klimji88 ![]() Diskutér ![]() Přihlášen: 20.kvě.2020 Lokalita: ČR (MS) Používám: Fusion360, Inventor Stav: Offline Bodů: 59 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
mě fusion nejede ani po odinstalaci všeho. Máte nějaké řešení? Protože momentálně jsem ve stavu že nemůžu pracovat!
|
|
![]() |
|
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Moderátor ![]() ![]() Arkance Systems Přihlášen: 09.zář.2004 Lokalita: ČR (JČ) Používám: Dodáváme produkty Autodesk Stav: Offline Bodů: 20914 |
Odinstalace Fusion a reinstalace češtiny + Fusion by pomoci měla.
Nebo kolega připravil jednoduchý "přepínač" Fusionu zpět do angličtiny - viz: https://www.cadstudio.cz/dl/RemoveFusionCzLang.exe a v anglické verzi Fusion pak klikněte na českou vlaječku.
Upravil Vladimír Michl - 01.pro.2021 v 09:14 |
|
![]() |
|
klimji88 ![]() Diskutér ![]() Přihlášen: 20.kvě.2020 Lokalita: ČR (MS) Používám: Fusion360, Inventor Stav: Offline Bodů: 59 |
nakonec bez instalace češtiny fusion jede Jak mám aktualizovat češtinu? Když nainstaluju českou lokalizaci tak se fusion už nespustí.
Upravil klimji88 - 01.pro.2021 v 09:11 |
|
![]() |
|
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Určitě instalujete tu verzi, kterou jsme rozesílali v pondělí?
|
|
![]() |
|
VlJanecek ![]() TOP uživatel ![]() Přihlášen: 04.říj.2004 Stav: Offline Bodů: 458 |
Taky jsem si nejdřív nainstaloval aktualizaci Fusionu. Ale problém se u mně vyřešil jeho odinstalací a reinstalací. Už jedu zase česky.
|
|
![]() |
|
Komu jste rozesílali? mám jen původní verzi češtiny žádnou jinou
|
|
![]() |
|
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Dívám se do vašeho uživatelského profilu - šlo i na vaši firmu, na kontakt uvedený při objednání a autorizaci licence, adresa ucetni@.....
|
|
![]() |
|
ok to je na účetní.... zjistím už jede i s cz díky
Upravil klimji88 - 01.pro.2021 v 13:11 |
|
![]() |
|
Zdravím zase další problém Fusion mi nabízí češtinu verzi 7.3 Když dám instalovat tak windows píše: Tato aplikace nemůže běžet ve vašem počítači. a pořád dokolečka dokola. Naistalovat to nejde Ptám se kde je zase problém?
|
|
![]() |
|
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Pokud vám nejde stáhnout automatickou aktualizaci z "vlaječky" v prostředí Fusion 360, stáhněte a nainstalujte si prosím aktuální verzi lokalizace z původního odkazu v notifikačním e-mailu.
|
|
![]() |
Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk
Odpovědět ![]() |
|
Přejít na fórum | Oprávnění fóra ![]() Nemůžete vytvářet nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete vymazávat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete upravovat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete vytvářet ankety v tomto fóru Nemůžete hlasovat v anketách v tomto fóru |
Stránka byla vygenerována za 0,218 sekund.