Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor, Revit a další produkty Autodesk - od firmy Arkance Systems [www.cadforum.cz]
CZ | SK | EN | DE
Přihlášení
či registrace
   právě nás čte: 5836 
RSS kanál - CAD tipy RSS tipy
RSS diskuze

Diskuze Diskuzní fórum, poradna

 

NápovědaCAD diskuze, rady, výměna zkušeností

 
CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion 360, 3ds Max a s dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy Arkance Systems (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

C3D 2022 - Nefunknčí ToolPalettes

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
repty Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér
Avatar

Přihlášen: 08.zář.2016
Lokalita: Czech Republic
Používám:
Civil 20
Stav: Offline
Bodů: 12
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace repty Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: C3D 2022 - Nefunknčí ToolPalettes
    Zasláno: 15.pro.2021 v 14:11
Dobrý den,

neví někdo prosím, jak rozchodit nefungující toolpaletts u civilu 22?
Nefunguje s hláškou:

Připojené náhledyPřihlaste se pro zobrazení plné verze - 71019/chbya.JPG



Když si přidám nějakou svoji xtp paletu, případně cadstudio palety, tak se přidá a načte, ale při jakémkoli výběru to zahlásí tuto chybu.

Ani přeinsalování celého C3D 22 nepomohlo.

Děkuji za pomoc

Zpět nahoru
kuba.92 Zobrazit panel
Arkance Systems support
Arkance Systems support
Avatar
Arkance Systems

Přihlášen: 04.kvě.2012
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
AutoCAD,Civil3D
Stav: Offline
Bodů: 14
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace kuba.92 Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 16.pro.2021 v 15:07
Dobrý den,
tento problém je řešitelný těmito oddělenými možnostmi:
- resetovat AutoCAD Civil 3D do výchozího nastavení

Připojené náhledyPřihlaste se pro zobrazení plné verze - 41691/2021-12-16_15_08_20-Greenshot_2021-12-16_15-09-46.png



- nahrazení složek ToolPalette a RegisteredTools složkami od jiných kolegů, kde Civil 3D 2022 funguje bez problému. Cesta k těmto složkám je následující: C:\Users\XXX\AppData\Roaming\Autodesk\C3D 2022\csy\Support

- upravit RegisteredToolsPath v registrech (tuto možnost více popíšeme v chystaném článku na blog - www.civil3d.cz/)

- instalaci nejnovějších aktualizací Civil 3D 2022

- odinstalovat a nově nainstalovat Civil 3D 2022

Přidám ještě osobní zkušenost, protože přesně tento problém jsem řešil na svém PC. Jelikož se chyba objevila v krátkém čase po samotné instalaci, tak jsem jako možnost zvolil opětovnou instalaci.


Upravil kuba.92 - 16.pro.2021 v 15:12
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 7309:VIPNefunguje report Trasa-Niveleta v AutoCADu Civil 3D 2010 CZ.
Tip 6235:VIPExport .SHP souboru z Civil 3D skončí kritickou chybou.
Tip 7242:Modelování proudění vody v říčním korytě (Civil3D a HEC-RAS).
Tip 12906:Produktové klíče rodiny Autodesk 2022.
Tip 12929:Mohu použít Inventor 2022 s PDM systémem Vault 2021?
Tip 7853:Jak zprůhlednit plochy vybarvené hypsometrií?


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,125 sekund.