Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor, Revit a další produkty Autodesk - od firmy Arkance Systems [www.cadforum.cz]
CZ | SK | EN | DE
Přihlášení
či registrace
   právě nás čte: 4971 
RSS kanál - CAD tipy RSS tipy
RSS diskuze

Diskuze Diskuzní fórum, poradna

 

NápovědaCAD diskuze, rady, výměna zkušeností

 
CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion 360, 3ds Max a s dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy Arkance Systems (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Rozměr tělesa v uživatelských iVlastnostech.

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
madep Zobrazit panel
Zasloužilý člen
Zasloužilý člen

Přihlášen: 01.pro.2006
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
Inventor 2022
Stav: Offline
Bodů: 148
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace madep Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: Rozměr tělesa v uživatelských iVlastnostech.
    Zasláno: 02.úno.2022 v 15:21
Ahoj všem,
pokud chci, aby se mi v uživatelských iVlastnostech zobrazil rozměr profilu, který vkládám z obsahového centra, tak musím mít v šabloně tři vzorce a sice G_H, G_L a G_W. Ale pokud si vymodeluji nějaký atypický profil, který nemám v OC, tak co mám udělat pro to, aby se mi jeho základní rozměry taky zapsali?

Díky za radu

Martin Depta
ELTODO a.s.
Zpět nahoru
masa1 Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel
Avatar

Přihlášen: 25.led.2006
Lokalita: ČR (PL)
Používám:
Abaqus, NX, Inventor, AutoCAD 2018
Stav: Offline
Bodů: 379
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace masa1 Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 03.úno.2022 v 07:36
Mašek
Zpět nahoru
madep Zobrazit panel
Zasloužilý člen
Zasloužilý člen

Přihlášen: 01.pro.2006
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
Inventor 2022
Stav: Offline
Bodů: 148
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace madep Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 04.úno.2022 v 12:15
Tak jsem na to přišel.
Stačí si vytvořit iLogic pravidlo:

iProperties.Value("Custom", "L1") = Measure.ExtentsLength
iProperties.Value("Custom", "L2") = Measure.ExtentsHeight
iProperties.Value ("Custom", "L3") = Measure.ExtentsWidth

Zapíše se to do uživatelských iVlastností a když si potom v rozpisce vytvoříte uživatelský sloupec, tak se to tam propíše.

Martin Depta
ELTODO a.s.
Zpět nahoru
Lestr Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel
Avatar

Přihlášen: 18.srp.2009
Lokalita: ČR (SČ)
Používám:
Inventor Prof. 2019 , Vault , Mechanical 2019
Stav: Offline
Bodů: 390
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Lestr Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 04.úno.2022 v 12:39
no vidíte WinkTongue
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 10851:iLogic - jak ve výkresu zpracovat materiál a cestu součásti?
Tip 9476:Ukládání DWG kopie IDW výkresu pojmenované podle revize.
Tip 9951:iLogic pravidlo - kontrola ručního přepsání iVlastností.
Tip 9341:Použití iLogic na rozklad jména IPT souboru a naplnění iVlastností.
Tip 12621:Jak zadat rozměry v Revitu v jiných jednotkách?
Tip 9467:Automatické publikování schválených výkresů z Inventoru.


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,141 sekund.