Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor, Revit a další produkty Autodesk - od firmy Arkance Systems [www.cadforum.cz]
CZ | SK | EN | DE
Přihlášení
či registrace
   právě nás čte: 5267 
RSS kanál - CAD tipy RSS tipy
RSS diskuze

Diskuze Diskuzní fórum, poradna

 

NápovědaCAD diskuze, rady, výměna zkušeností

 
CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion 360, 3ds Max a s dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy Arkance Systems (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Referenční součásti

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
madep Zobrazit panel
Zasloužilý člen
Zasloužilý člen

Přihlášen: 01.pro.2006
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
Inventor 2022
Stav: Offline
Bodů: 143
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace madep Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: Referenční součásti
    Zasláno: 25.úno.2022 v 11:55
Ahoj všem,
potýkám se s jednou záhadou a nemůžu přijít na jednoduché řešení.
Pokud v rozpisce nějakou součást označím jako referenční, tak se na výkresu
objeví s čerchovaným obrysem a ještě ne celá. Jak to mám nastavit, aby se zobrazila s plným obrysem a celá?

Díky za reakci

Martin Depta
ELTODO a.s.

Připojené náhledyPřihlaste se pro zobrazení plné verze - 1782/Snímek_obrazovky_2022-02-25_115328.jpg




Připojené náhledyPřihlaste se pro zobrazení plné verze - 1782/Snímek_obrazovky_2022-02-25_115407.jpg

Zpět nahoru
MirekNeu Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér
Avatar

Přihlášen: 16.úno.2008
Lokalita: ČR (PA)
Používám:
Inventor 2021
Stav: Offline
Bodů: 39
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace MirekNeu Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 25.úno.2022 v 12:24
Od verze Inventoru 2021 jde u pohledu zapnout styl zobrazení referenční součásti viz obrázek.
Připojené náhledyPřihlaste se pro zobrazení plné verze - 6547/ReferencniSoucast_2022-02-25_12-23-55.png

Mirek Neubauer
P-D Refractories CZ a.s.
Zpět nahoru
madep Zobrazit panel
Zasloužilý člen
Zasloužilý člen

Přihlášen: 01.pro.2006
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
Inventor 2022
Stav: Offline
Bodů: 143
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace madep Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 25.úno.2022 v 12:30
Tak to je super. Díky moc.
Přeji pěkný víkend.
Zpět nahoru
Cheff Zobrazit panel
CAD/BIM manager
CAD/BIM manager

Přihlášen: 19.led.2006
Lokalita: Czech Republic
Používám:
Inv 2013 Pro (SP2 Upd6), AutoCAD 2013 (SP2)
Stav: Offline
Bodů: 957
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Cheff Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 04.bře.2022 v 12:12
Toto šlo i ve starších verzích, pro vyrýsování celé součásti "v referenčním módu" se pak muselo dávat velké číslo v okraji (např 100 možná více - čím byl okraj větší, tím větší část referenční součásti vykreslí)
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 10851:iLogic - jak ve výkresu zpracovat materiál a cestu součásti?
Tip 8717:Jak ve výkresu zobrazit těžiště podsestavy?
Tip 8631:Mluvící iLogic pravidlo pro kontrolu materiálu součásti Inventoru (výchozí materiál).
Tip 9476:Ukládání DWG kopie IDW výkresu pojmenované podle revize.
Tip 9341:Použití iLogic na rozklad jména IPT souboru a naplnění iVlastností.
Tip 11550:iLogic: Spuštění externího procesu s parametry


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,359 sekund.