Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor, Revit a další produkty Autodesk - od firmy Arkance Systems [www.cadforum.cz]
CZ | SK | EN | DE
Přihlášení
či registrace
   právě nás čte: 6518 
RSS kanál - CAD tipy RSS tipy
RSS diskuze

Diskuze Diskuzní fórum, poradna

 

NápovědaCAD diskuze, rady, výměna zkušeností

 
CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion 360, 3ds Max a s dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy Arkance Systems (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Obrázek do výkresu

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
lukasek Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér
Avatar

Přihlášen: 15.pro.2005
Lokalita: ČR (SČ)
Používám:
Inventor 2019
Stav: Offline
Bodů: 45
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace lukasek Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: Obrázek do výkresu
    Zasláno: 05.dub.2022 v 12:41
Dobrý den,
nevíte někdo, jak je možné vložit obrázek (např. jpg) do výkresu?
Při tvorbě náčrtu ve výkresu je tato volba "nepřístupná".
Zkusil jsem to obejít tak, že jsem si vytvořil součást a v prostředí náčrtu na jednu z ploch vložil obrázek. V prostředí dílu je samozřejmě obrázek viditelný, po vložení tohoto dílu do výkresu již viditelný není.
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
Arkance Systems

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 20600
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 05.dub.2022 v 12:45
Vladimír Michl (moderátor)
Arkance Systems s.r.o. - www.arkance-systems.cz
(podpora viz hd.cads.cz)
Zpět nahoru
lukasek Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér
Avatar

Přihlášen: 15.pro.2005
Lokalita: ČR (SČ)
Používám:
Inventor 2019
Stav: Offline
Bodů: 45
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace lukasek Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 05.dub.2022 v 12:53
Teď už ano .
Děkuji za tip, tohle jsem hledal.
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 10851:iLogic - jak ve výkresu zpracovat materiál a cestu součásti?
Tip 9476:Ukládání DWG kopie IDW výkresu pojmenované podle revize.
Tip 8717:Jak ve výkresu zobrazit těžiště podsestavy?
Tip 9467:Automatické publikování schválených výkresů z Inventoru.
Tip 9341:Použití iLogic na rozklad jména IPT souboru a naplnění iVlastností.
Tip 9560:iLogic makro pro export IDW/DWG výkresu Inventoru do DXF.


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,141 sekund.