Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor, Revit a další produkty Autodesk - od firmy Arkance Systems [www.cadforum.cz]
CZ | SK | EN | DE
Přihlášení
či registrace
   právě nás čte: 3954 
RSS kanál - CAD tipy RSS tipy
RSS diskuze

Diskuze Diskuzní fórum, poradna

 

NápovědaCAD diskuze, rady, výměna zkušeností

 
CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion 360, 3ds Max a s dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy Arkance Systems (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Zbývá vám 2 dní

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
Marie H. Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 28.říj.2020
Lokalita: ČR (MS)
Používám:
AutoCAD
Stav: Offline
Bodů: 7
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Marie H. Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: Zbývá vám 2 dní
    Zasláno: 02.kvě.2022 v 06:29
Revit mi dnes najednou píše hlášení - "Zbývá vám 2 dní k vytvoření připojení k internetu" a že ztratím přístup k softwaru. Co je to za hlášení? K internetu normálně připojená jsem.
Zpět nahoru
Peter Jirat Zobrazit panel
CAD/BIM manager
CAD/BIM manager
Avatar

Přihlášen: 04.říj.2004
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
ACAD ->2021, Revit ->2022
Stav: Offline
Bodů: 3748
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Peter Jirat Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 02.kvě.2022 v 07:24
V nabídce možných update a addin je taky Autodesk licence update nebo něco podobného, je potřeba to nainstalovat, restartovat a hláška by na chvíli mela zmizet.

Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
Arkance Systems

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 20511
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 02.kvě.2022 v 09:55
Zastaralá licenční služba je jedna z možných příčin. Autodesk licence potřebuje minimálně 1x měsíčně ověřit proti licenčnímu serveru. Dlouhodobé selhání tohoto připojení se pak projeví takto. Příčina ale může být i ve vašem proxy serveru/firewallu nebo rozštelovaném systémovém času. Uděláme k tomu tip.
Vladimír Michl (moderátor)
Arkance Systems s.r.o. - www.arkance-systems.cz
(podpora viz hd.cads.cz)
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 1526:Jak zjistit dobu trvání licence AutoCADu?
Tip 12621:Jak zadat rozměry v Revitu v jiných jednotkách?
Tip 9341:Použití iLogic na rozklad jména IPT souboru a naplnění iVlastností.
Tip 13313:Zbývá vám X dní k vytvoření připojení k internetu.
Tip 12484:CAD aplikace hlásí "Vytvořte internetové připojení a prozkoumejte možnosti".
Tip 8143:Revit chyba: Čára je příliš krátká


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,138 sekund.