Diskuzní fórum, poradna
CAD diskuze, rady, výměna zkušeností |
Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion 360, 3ds Max a s dalšími CAD aplikacemi.
Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy ARKANCE (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.arkance-systems.cz
Podlaha není zobrazena v převráceném řezu |
Odpovědět | archiv |
Autor | |
Žufi
Zasloužilý člen Přihlášen: 11.srp.2009 Lokalita: ČR (JM) Používám: Autocad2023 + Cadkon2023, Revit2023 Stav: Offline Bodů: 154 |
Téma: Podlaha není zobrazena v převráceném řezu Zasláno: 20.zář.2022 v 13:16 |
Zdravím.
mám vytvořenou podlahu (fáze vytvoření: Stávající stav, Fáze demolice: Žádná), v rámci fáze výstavby jí část vybourám (přes "antihmotu" vytvořenou v dané fázi). V půdorysu se zobrazuje korektně, v některých řezech taky. Ale v některém řezu se ta podlaha nezobrazí. Zkoušel jsem různá nastavení fází, filtrů, skrytých objektů, nic nepomohlo. Až jsem zkusil zkopírovat jiný řez (ve kterém se zobrazuje) a ten si pak otočím. V neotočeném se zobrazovala, v otočeném o 90° už ne. A v otočeném o 180°zase jo. A když si řez převrátím, zase zmizí. I když ten řez vytvořím znova, stejně mi tu podlahu zobrazí/nezobrazí dle převrácení řezu. Takže, nastavení toho řezu je stejné, jen je převrácený - a jednou podlahu zobrazí, podruhé ne. Netušíte co s tím?
|
|
Peter Jirat
Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Přidat do seznamu známých
CAD/BIM manager Přihlášen: 04.říj.2004 Lokalita: ČR (Pha) Používám: ACAD ->2021, Revit ->2022 Stav: Offline Bodů: 3936 |
Zasláno: 21.zář.2022 v 16:18 |
Nevím, už jsem to jednou viděl, ale zda jsme to nějak vyřešili si už nepamatuji. Ctrl+X a Vložit na to samé místo nepomůže?
|
|
sonicer
Zasloužilý člen Přihlášen: 20.čvc.2005 Lokalita: Czech Republic Používám: Revit, Autocad, Navisworks Stav: Offline Bodů: 222 |
Zasláno: 21.zář.2022 v 22:55 |
Můžete prosím poslat zdrojový soubor. děkuji.
|
|
Sonicer - Revit master, plugin developer
BimRvt.cz |
|
Žufi
Zasloužilý člen Přihlášen: 11.srp.2009 Lokalita: ČR (JM) Používám: Autocad2023 + Cadkon2023, Revit2023 Stav: Offline Bodů: 154 |
Zasláno: 22.zář.2022 v 07:28 |
Dobrý den
odkaz pro stažení rvt 2023 je https://nextcloud.kovoprojekta.cz/index.php/s/keby2625bxaHZMH jde o tu zvýrazněnou podlahu. v řeu B2-3 ji buď vidím, nebo nevidím, podle překlopení řezu. Pro mne docela záhada, proč to tak je. |
|
Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk
Odpovědět | |
Přejít na fórum | Oprávnění fóra Nemůžete vytvářet nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete vymazávat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete upravovat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete vytvářet ankety v tomto fóru Nemůžete hlasovat v anketách v tomto fóru |
Stránka byla vygenerována za 0,902 sekund.