Diskuzní fórum, poradna
CAD diskuze, rady, výměna zkušeností |
Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion 360, 3ds Max a s dalšími CAD aplikacemi.
Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy ARKANCE (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.arkance-systems.cz
Jiná verze AIP - jiná barva součástí - ??? |
Odpovědět | archiv |
Autor | |
sucha.ladislava
Zasloužilý člen Přihlášen: 31.led.2020 Lokalita: ČR (HK) Používám: Autocad 2020, Inventor 2020 Stav: Offline Bodů: 125 |
Téma: Jiná verze AIP - jiná barva součástí - ??? Zasláno: 26.zář.2022 v 09:02 |
Dobrý den,
asi jsem moc detailistka, ale pro prezentaci a tisk je vhodný světlý odstín. Pokud vytvořím něco v AIP 2021, tak je to ta světle šedivá barva (viz příloha). Pokud pouze otevřu v AIP 2021, vytvořené díly ze starší verze Inventoru, tak se mi to zobrazí tmavě šedivě. Když pouze otevřu součást vytvořenou starým AIP (už nevím jaká verze, každý rok používám jinou) v novém AIP (2021) je tmavá. Když vložím součást vytvořenou starým AIP do nového (2021) do sestavy, je světlá. Když vložím součást vytvořenou novým AIP (2021) do souboru sestavy vytvořené starým AIP, je tmavá. Proč prosím? JAK TO ZMĚNIT? Aby to zobrazovalo stejně. Snad to není moc zamtené. Děkuji moc Upravil sucha.ladislava - 26.zář.2022 v 09:06 |
|
koutnypp
Diskutér Přihlášen: 21.zář.2022 Lokalita: ČR (PA) Používám: Inventor Stav: Offline Bodů: 21 |
Zasláno: 26.zář.2022 v 09:32 |
Tak 5 let zpátky jsem řešil něco podobného, tenkrát myslím pomohlo tohle https://www.cadforum.cz/cz/svetlejsi-barevny-vzhled-migrovanych-modelu-inventoru-tip10012
|
|
sucha.ladislava
Zasloužilý člen Přihlášen: 31.led.2020 Lokalita: ČR (HK) Používám: Autocad 2020, Inventor 2020 Stav: Offline Bodů: 125 |
Zasláno: 26.zář.2022 v 09:42 |
Dobrý den,
děkuji moc za odpověď. Ale to byl přesně obrácený případ, než řeším já. Nyní se migrují do nové verze jako tmavé. A já bych byla nerada, aby se mi po té migraci, vše začalo zobrazovat tmavě. Jelikož v tom nejsem moc kovaná, tak bych nerada udělal nevratný krok, že se mi světlá přepíše tmavou. Děkuji za pomoc
|
|
Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk
Odpovědět | |
Přejít na fórum | Oprávnění fóra Nemůžete vytvářet nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete vymazávat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete upravovat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete vytvářet ankety v tomto fóru Nemůžete hlasovat v anketách v tomto fóru |
Stránka byla vygenerována za 0,809 sekund.