CAD FÓRUM - TIPY A TRIKY | UTILITY | DISKUZE | BLOKY | PODPORA | POMOC A RADY
Spuštěn nový vzhled portálu CADfórum. Již 10.000+ CAD tipů.
Přes 116.000 registrovaných u nás, celkem 1.080.000 registrovaných (CZ+EN), přes 51.000 CAD/BIM bloků.
Vylepšený Převodník jednotek.
Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion, 3ds Max, Vault a s dalšími CAD/BIM/PDM aplikacemi.
Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy ARKANCE (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.arkance-systems.cz
Dobrý den, doporučila bych použít naši funkci "COGO body z povrchu" z Civil Tools. Pokud nemáte Civil Toolsy, tak mě napadá ještě jeden způsob. Nastavte takový styl povrchu, který má zobrazené body. Použijte funkci extrahovat objekty. Převeďte vzniklé autocad body na COGO.
Původně jsem právě zkoušel "COGO body z povrchu" z Civil Tools. Pak jsem se ale zakousnul na exportu cogo ven do txt.
Cogo body neměl být účel, kolega potřeboval načíst povrch do jiného souboru
TAk teď jsem zkusil druhou možnost, co uvádíte. Konečně jsem uviděl i tu extrakci objektů, ale vzniklé acad body jsem exportoval do texťáku (prastarou utilitou CAD Studia "xbody.lsp")
Nemůžete vytvářet nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete vymazávat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete upravovat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete vytvářet ankety v tomto fóru Nemůžete hlasovat v anketách v tomto fóru