Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor, Revit a další produkty Autodesk - od firmy Arkance Systems [www.cadforum.cz]
CZ | SK | EN | DE
Přihlášení
či registrace
   právě nás čte: 3358 
RSS kanál - CAD tipy RSS tipy
RSS diskuze

Diskuze Diskuzní fórum, poradna

 

NápovědaCAD diskuze, rady, výměna zkušeností

 
CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion 360, 3ds Max a s dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy Arkance Systems (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Záhada s barvou

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
koutnypp Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 21.zář.2022
Lokalita: ČR (PA)
Používám:
Inventor
Stav: Offline
Bodů: 11
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace koutnypp Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: Záhada s barvou
    Zasláno: 17.říj.2022 v 07:57
Mám tu výkres se záhadnými objekty. I ty co mají přiřazenou barvu Červená a zobrazují se zeleně. Ten výkres byl původně dělán v Zwcadu, tak nevím jestli to může být příčina, ale nevím co teď. Ta barva má nést docela důležitou informaci a potřebuju ji opravdu vidět.


Připojené náhledyPřihlaste se pro zobrazení plné verze - 109134/barva.jpg


Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
Arkance Systems

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 20802
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (1) Poděkování1   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 17.říj.2022 v 08:19
Příčina sice může být v chybném "rádoby DWG" formátu z nějaké napodobeniny AutoCADu, ty se často chovají "divně", ale pro jistotu ještě zkontrolujte:
- zda nejste ve výkresovém prostoru a nepoužíváte zobrazení stylů vykreslování (mohou přemapovávat barvy)
- zda dané entity nejsou bloky, např. stiskem Ctrl+1 (bloky se přebarvují jen když jsou definovány barvou DleBlok)

Vladimír Michl (moderátor)
Arkance Systems s.r.o. - www.arkance-systems.cz
(podpora viz hd.cads.cz)
Zpět nahoru
koutnypp Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 21.zář.2022
Lokalita: ČR (PA)
Používám:
Inventor
Stav: Offline
Bodů: 11
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace koutnypp Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 17.říj.2022 v 08:55
Díky. Byl to nakonec blok. Taky mně to mohlo napadnout :-)
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 6297:Barevnější AutoCAD LT 2009.
Tip 2887:Lze v AutoCADu pracovat s RAL paletami barev?
Tip 7701:Jak v Revitu nastavit barvu objektů s nepřiřazeným materiálem?
Tip 6105:Ztlumení uzamčených hladin v AutoCADu (vybledlá barva)
Tip 5175:Model Revitu se mi zobrazuje jen šedivě.
Tip 1104:Nefungují mi lesklé barvy.


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,125 sekund.