Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor, Revit a další produkty Autodesk - od firmy Arkance Systems [www.cadforum.cz]
CZ | SK | EN | DE
Přihlášení
či registrace
   právě nás čte: 2502 
RSS kanál - CAD tipy RSS tipy
RSS diskuze

Diskuze Diskuzní fórum, poradna

 

NápovědaCAD diskuze, rady, výměna zkušeností

 
CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion 360, 3ds Max a s dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy Arkance Systems (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Sekání CADu při kliku na blok

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
frycar Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 01.úno.2017
Lokalita: ČR (JM)
Používám:
AutoCAD 2016, AutoCAD Civil 2016
Stav: Offline
Bodů: 13
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace frycar Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: Sekání CADu při kliku na blok
    Zasláno: 03.lis.2022 v 13:03
Zdravím,

při kliknutí na blok v jakémkoliv výkresu, se tento výkres sekne, je to v rozmezí cca 3 sek. když výkres obsahuje jen jeden blok až po cca 10 sek. když je jich tam více.

Je možné, že došlo ke změně určité proměnné která toto chování způsobuje?

Regenerace ani restaurování výkresu nepomáhá, dělá to i v novém výkresu.

Před několika dny to běželo normálně.

Děkuji za rady.
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
Arkance Systems

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 20802
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 03.lis.2022 v 13:09
Nejspíš bude blok nějakým způsobem poškozen nebo obsahuje velké množství nějakých doplňkových dat - můžete ho sem poslat?
Vladimír Michl (moderátor)
Arkance Systems s.r.o. - www.arkance-systems.cz
(podpora viz hd.cads.cz)
Zpět nahoru
frycar Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 01.úno.2017
Lokalita: ČR (JM)
Používám:
AutoCAD 2016, AutoCAD Civil 2016
Stav: Offline
Bodů: 13
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace frycar Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 03.lis.2022 v 14:04
Dělá to prakticky jakýkoliv blok, i třeba jen vytvořen z úsečky či křivky.
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
Arkance Systems

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 20802
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 03.lis.2022 v 14:53
Pro jistotu zkuste vypnout GALLERYVIEW a BLOCKMRULIST, popř. resetovat profil - viz https://www.cadforum.cz/cz/vychozi-nastaveni-cad-aplikace-reset-uzivatelskeho-prostredi-tip10362
Ale může to být i např. nekompatibilitou verze operačního systému.
Vladimír Michl (moderátor)
Arkance Systems s.r.o. - www.arkance-systems.cz
(podpora viz hd.cads.cz)
Zpět nahoru
zdrk Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel

Přihlášen: 03.kvě.2007
Lokalita: ČR (KV)
Používám:
Začínám bojovat s AutoCad 2015 respektive BDS 2015
Stav: Offline
Bodů: 1788
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace zdrk Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 04.lis.2022 v 07:39
A co klasický problém se spomalením - měřítka a filtry hladin?
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 10890:VIPChyba "Mesh does not contain any nodes or elements" v Nastran In-CADu
Tip 2783:VIPJak snadno vytisknout z CADu velký formát na dlaždicově poskládané menší formáty (s přesahem)?
Tip 8020:Jak v Revitu vykazovat vnořené rodiny?
Tip 5548:Propojení tabulky/výkazu v AutoCAD s externí databází.
Tip 10816:Crack na AutoCAD, Inventor, Revit, 3ds Max?
Tip 1141:Jak zjistit jakou verzi CADu (a jaké service packy) mám nainstalovánu bez spuštění AutoCADu?


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,141 sekund.