Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor, Revit a další produkty Autodesk - od firmy Arkance Systems [www.cadforum.cz]
CZ | SK | EN | DE
Přihlášení
či registrace
   právě nás čte: 2917 
RSS kanál - CAD tipy RSS tipy
RSS diskuze

Diskuze Diskuzní fórum, poradna

 

NápovědaCAD diskuze, rady, výměna zkušeností

 
CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion 360, 3ds Max a s dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy Arkance Systems (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Vlastní profily pro rámovou kolstrukci

 Odpovědět Odpovědět Stránka  12> archiv
Autor
Izzy_Cloud Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 06.bře.2023
Lokalita: Czech Republic
Používám:
Inventor 2022
Stav: Offline
Bodů: 24
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Izzy_Cloud Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: Vlastní profily pro rámovou kolstrukci
    Zasláno: 07.bře.2023 v 09:53
Dobrý den
Ahoj

Jak si vytvořím vlastní knihovnu profilů pro rámovou konstrukci?

Děkuji
Zpět nahoru
MILKA Zobrazit panel
CAD/BIM manager
CAD/BIM manager

Přihlášen: 09.bře.2005
Lokalita: ČR (HK)
Používám:
AIS 2023/WIN10
Stav: Offline
Bodů: 416
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace MILKA Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 09.bře.2023 v 11:56
Zdravím, chcete vytvořit knihovnu profilů, které nejsou v OC nebo si chcete jen upravit nějakou stávající?
Milan Schwarz

TMW, a.s.

Dvůr Králové n/L
Zpět nahoru
Izzy_Cloud Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 06.bře.2023
Lokalita: Czech Republic
Používám:
Inventor 2022
Stav: Offline
Bodů: 24
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Izzy_Cloud Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 09.bře.2023 v 13:40
Dobrý den chci si upravit stávající, ale chci i vytvářet nové které nejsou v katalogu.
Zpět nahoru
maiklss Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel
Avatar

Přihlášen: 08.říj.2008
Lokalita: ČR (VY)
Používám:
Inventor
Stav: Offline
Bodů: 1626
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (1) Poděkování1   Citace maiklss Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 09.bře.2023 v 13:52
Když můžu pomůžu:)
Zpět nahoru
Izzy_Cloud Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 06.bře.2023
Lokalita: Czech Republic
Používám:
Inventor 2022
Stav: Offline
Bodů: 24
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Izzy_Cloud Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 10.bře.2023 v 05:57
Velice děkuji
Zpět nahoru
emanuel1200 Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel

Přihlášen: 08.lis.2011
Lokalita: ČR (OL)
Používám:
inventor2011
Stav: Offline
Bodů: 287
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace emanuel1200 Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 11.bře.2023 v 12:29
Zkouším podle videa a chce to po mě povolit zápis do obsahového centra.
Můžete poradit kde to  povolit?

Díky
Zpět nahoru
maiklss Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel
Avatar

Přihlášen: 08.říj.2008
Lokalita: ČR (VY)
Používám:
Inventor
Stav: Offline
Bodů: 1626
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace maiklss Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 11.bře.2023 v 12:38
Musíte si vytvořit vlastni knihovnu a to se dela ve sprave projektu.
Když můžu pomůžu:)
Zpět nahoru
Izzy_Cloud Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 06.bře.2023
Lokalita: Czech Republic
Používám:
Inventor 2022
Stav: Offline
Bodů: 24
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Izzy_Cloud Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 14.bře.2023 v 13:29
Nevím kde vytvořit knihovnu. A nevím kde odemknout pro zápis. Prosím podrobněji popsat cesty.
Děkuji


Upravil Izzy_Cloud - 14.bře.2023 v 13:41
Zpět nahoru
Izzy_Cloud Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 06.bře.2023
Lokalita: Czech Republic
Používám:
Inventor 2022
Stav: Offline
Bodů: 24
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Izzy_Cloud Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 14.bře.2023 v 13:44
Když jsem zadal cestu ve správě projektu v řádce (Knihovny) tak to nemá vliv.
Zpět nahoru
Izzy_Cloud Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 06.bře.2023
Lokalita: Czech Republic
Používám:
Inventor 2022
Stav: Offline
Bodů: 24
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Izzy_Cloud Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 15.bře.2023 v 08:42
Vlastní profil už mi jde.
Zpět nahoru
emanuel1200 Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel

Přihlášen: 08.lis.2011
Lokalita: ČR (OL)
Používám:
inventor2011
Stav: Offline
Bodů: 287
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace emanuel1200 Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 15.bře.2023 v 20:01
Můžete se podělit s vytvořením knihovny a profilu podrobněji ?


Děkuji
Zpět nahoru
maiklss Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel
Avatar

Přihlášen: 08.říj.2008
Lokalita: ČR (VY)
Používám:
Inventor
Stav: Offline
Bodů: 1626
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace maiklss Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 15.bře.2023 v 21:48
Lepsi jedu to projit přes skype než psát , člověk tak nepostrehne některé kroky. Těžké to opravdu není podle videa jsem to delal asi10 minut a už jsem tam vkládal komponenty
Když můžu pomůžu:)
Zpět nahoru
Izzy_Cloud Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 06.bře.2023
Lokalita: Czech Republic
Používám:
Inventor 2022
Stav: Offline
Bodů: 24
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Izzy_Cloud Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 16.bře.2023 v 06:06
Dobrý den Ahoj 
Na přiložených obrázcích je vidět kde se vytváří knihovna pro vlastní profily. Pak už jde vše podle videa.

http://imgway.cz/s/929I

http://imgway.cz/s/929J






Upravil Izzy_Cloud - 16.bře.2023 v 06:20
Zpět nahoru
emanuel1200 Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel

Přihlášen: 08.lis.2011
Lokalita: ČR (OL)
Používám:
inventor2011
Stav: Offline
Bodů: 287
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace emanuel1200 Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 16.bře.2023 v 19:00
Ahoj ,
moc díky .
Jak jednoduché ClapClapSmile
Zpět nahoru
Izzy_Cloud Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 06.bře.2023
Lokalita: Czech Republic
Používám:
Inventor 2022
Stav: Offline
Bodů: 24
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Izzy_Cloud Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 30.bře.2023 v 13:48
Dobrý den
Ahoj 

Jakmile si vytvořím vlastní profily, tyto nejdou použít v kusovníku. V tabulce kusovníku je: (Chyba nekompatibilních jednotek).

Jak Správně musí být vytvořen profil aby byl 100% použitelný pro kusovníky?
Zpět nahoru
MILKA Zobrazit panel
CAD/BIM manager
CAD/BIM manager

Přihlášen: 09.bře.2005
Lokalita: ČR (HK)
Používám:
AIS 2023/WIN10
Stav: Offline
Bodů: 416
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace MILKA Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 02.dub.2023 v 21:11
Milan Schwarz

TMW, a.s.

Dvůr Králové n/L
Zpět nahoru
Izzy_Cloud Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 06.bře.2023
Lokalita: Czech Republic
Používám:
Inventor 2022
Stav: Offline
Bodů: 24
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Izzy_Cloud Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 03.dub.2023 v 12:38
Dobrý den 
Velice děkuji za inspiraci. 
Ale bohužel se mi to ani po 4 hodinách nepovedlo.
V návodu zajisté chybí nějaké detaily které neznám.

Nebyl by nějaký podrobnější návod?
Děkuji
Zpět nahoru
MILKA Zobrazit panel
CAD/BIM manager
CAD/BIM manager

Přihlášen: 09.bře.2005
Lokalita: ČR (HK)
Používám:
AIS 2023/WIN10
Stav: Offline
Bodů: 416
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace MILKA Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 03.dub.2023 v 15:28
Ten návod je podrobný dost (odzkoušeno). Někde máte něco špatně (nevyplněné jednotky, odlišný formát apod.)
Milan Schwarz

TMW, a.s.

Dvůr Králové n/L
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 10851:iLogic - jak ve výkresu zpracovat materiál a cestu součásti?
Tip 9476:Ukládání DWG kopie IDW výkresu pojmenované podle revize.
Tip 8717:Jak ve výkresu zobrazit těžiště podsestavy?
Tip 5568:VIPJak přidat vlastní ocelové profily do knihovny AutoCADu Mechanical?
Tip 10844:VIPPři analýze rámových konstrukcí se nezobrazuje karta „Analýza rámových konstrukcí“.
Tip 9467:Automatické publikování schválených výkresů z Inventoru.


 Odpovědět Odpovědět Stránka  12> archiv

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 1,000 sekund.