Spuštěn nový vzhled portálu CADfórum.
Již 10.000+ CAD tipů. Přes 117.000 registrovaných u nás, celkem 1.085.000 registrovaných (CZ+EN), přes 52.000 CAD/BIM bloků. Vyzkoušejte nový Inženýrský kalkulátor, Průvodce CAD převody, Konvertor barev, Prohlížeč USD souborů.
Již 10.000+ CAD tipů. Přes 117.000 registrovaných u nás, celkem 1.085.000 registrovaných (CZ+EN), přes 52.000 CAD/BIM bloků. Vyzkoušejte nový Inženýrský kalkulátor, Průvodce CAD převody, Konvertor barev, Prohlížeč USD souborů.
Diskuzní fórum, poradna
?CAD diskuze, rady, výměna zkušeností

Fórum nenahrazuje technický support firmy ARKANCE (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.arkance-systems.cz
|
Odpovědět ![]() |
Stránka 12> archiv |
Autor | |
Charlee ![]() TOP uživatel ![]() ![]() Přihlášen: 11.dub.2006 Lokalita: ČR (ZL) Používám: Inventor, Vault, Mechanical a další ver.2021 Stav: Offline Bodů: 279 |
![]() Zasláno: 17.kvě.2023 v 07:54 |
Bojoval jsem s přidáním knihoven Al profilů od Alutec KK které jsou přímo pro Inventor. https://www.aluteckk.cz/3d-knihovny-do-autodesk-inventoru . Mám obsahové centrum ve Vault, musel jsem si ho nejdřív změnit na místní, importovat. Pak zpátky přepnout obsahové centrum na Vaut a kopírovat tam. To byla verze Inventoru 2021.
|
|
Včera jsem byl chytrý, proto jsem chtěl změnit svět. Dnes jsem moudrý, proto měním sám sebe.
|
|
![]() |
|
Izzy_Cloud ![]() Diskutér ![]() Přihlášen: 06.bře.2023 Lokalita: Czech Republic Používám: Inventor 2022 Stav: Offline Bodů: 24 |
![]() |
Dobrý den Ahoj Tak se mi to konečně povedlo. ![]() Když to porovnám ze SW (solidworks) tak je to zbytečně složité a zdlouhavé. Všem děkuji za pomoc.
![]() |
|
![]() |
|
MILKA ![]() CAD/BIM manager ![]() Přihlášen: 09.bře.2005 Lokalita: ČR (HK) Používám: AIS 2023/WIN10 Stav: Offline Bodů: 418 |
![]() |
Jednotky jsem taky nezadával, pravděpodobně se to přebírá z šablony? Jinak se podívejte na youtubko, je tam spousta videí na vlastní profily. |
|
Milan Schwarz
TMW, a.s. Dvůr Králové n/L |
|
![]() |
|
Izzy_Cloud ![]() Diskutér ![]() Přihlášen: 06.bře.2023 Lokalita: Czech Republic Používám: Inventor 2022 Stav: Offline Bodů: 24 |
![]() |
Dobrý den třeba nechápu a nevím kam zapsat jednotky k těmto hodnotám. -v záložce Jiné doplnit položky : Q [kg/m],
Section [cm^2], Jx Jy Jk [cm^4], Wx Wy
[cm^3] |
|
![]() |
|
MILKA ![]() CAD/BIM manager ![]() Přihlášen: 09.bře.2005 Lokalita: ČR (HK) Používám: AIS 2023/WIN10 Stav: Offline Bodů: 418 |
![]() |
Ten návod je podrobný dost (odzkoušeno). Někde máte něco špatně (nevyplněné jednotky, odlišný formát apod.)
|
|
Milan Schwarz
|
![]() |
|
![]() |
Dobrý den
Velice děkuji za inspiraci. Ale bohužel se mi to ani po 4 hodinách nepovedlo. V návodu zajisté chybí nějaké detaily které neznám. Nebyl by nějaký podrobnější návod? Děkuji
|
|
![]() |
|
![]() |
Zdravím, tady máte inspiraci:
|
|
Milan Schwarz
|
![]() |
|
![]() |
Dobrý den
Ahoj Jakmile si vytvořím vlastní profily, tyto nejdou použít v kusovníku. V tabulce kusovníku je: (Chyba nekompatibilních jednotek). Jak Správně musí být vytvořen profil aby byl 100% použitelný pro kusovníky?
|
|
![]() |
|
emanuel1200 ![]() TOP uživatel ![]() Přihlášen: 08.lis.2011 Lokalita: ČR (OL) Používám: inventor2011 Stav: Offline Bodů: 289 |
![]() |
Ahoj , moc díky . Jak jednoduché
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Dobrý den Ahoj Na přiložených obrázcích je vidět kde se vytváří knihovna pro vlastní profily. Pak už jde vše podle videa. http://imgway.cz/s/929I http://imgway.cz/s/929J Upravil Izzy_Cloud - 16.bře.2023 v 06:20 |
|
![]() |
|
maiklss ![]() TOP uživatel ![]() ![]() Přihlášen: 08.říj.2008 Lokalita: ČR (VY) Používám: Inventor Stav: Offline Bodů: 1627 |
![]() |
Lepsi jedu to projit přes skype než psát , člověk tak nepostrehne některé kroky. Těžké to opravdu není podle videa jsem to delal asi10 minut a už jsem tam vkládal komponenty
|
|
Když můžu pomůžu:)
|
|
![]() |
|
emanuel1200 ![]() TOP uživatel ![]() Přihlášen: 08.lis.2011 Lokalita: ČR (OL) Používám: inventor2011 Stav: Offline Bodů: 289 |
![]() |
Můžete se podělit s vytvořením knihovny a profilu podrobněji ? Děkuji
|
|
![]() |
|
![]() |
Vlastní profil už mi jde.
|
|
![]() |
|
![]() |
Když jsem zadal cestu ve správě projektu v řádce (Knihovny) tak to nemá vliv.
|
|
![]() |
|
![]() |
Nevím kde vytvořit knihovnu. A nevím kde odemknout pro zápis. Prosím podrobněji popsat cesty.
Děkuji
Upravil Izzy_Cloud - 14.bře.2023 v 13:41 |
|
![]() |
|
maiklss ![]() TOP uživatel ![]() ![]() Přihlášen: 08.říj.2008 Lokalita: ČR (VY) Používám: Inventor Stav: Offline Bodů: 1627 |
![]() |
Musíte si vytvořit vlastni knihovnu a to se dela ve sprave projektu.
|
|
Když můžu pomůžu:)
|
|
![]() |
|
![]() |
Zkouším podle videa a chce to po mě povolit zápis do obsahového centra. Můžete poradit kde to povolit? Díky
|
|
![]() |
|
![]() |
Velice děkuji
|
|
![]() |
Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk
Odpovědět ![]() |
Stránka 12> archiv |
Přejít na fórum | Oprávnění fóra ![]() Nemůžete vytvářet nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete vymazávat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete upravovat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete vytvářet ankety v tomto fóru Nemůžete hlasovat v anketách v tomto fóru |
Stránka byla vygenerována za 1,602 sekund.