Diskuzní fórum, poradna
|

Fórum nenahrazuje technický support firmy Arkance Systems (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
Závit PET lahve |
Odpovědět ![]() |
archiv |
Autor | |
RadkaV ![]() Diskutér ![]() Přihlášen: 10.pro.2021 Lokalita: ČR (LB) Používám: Autocad, Inventor Stav: Offline Bodů: 24 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zasláno: 07.bře.2023 v 22:20 |
Dobrý den,
nemá prosím někdo v IPT plně funkční závit víčka na PET? Potřebuji si udělat různé redukce a různé spojky,... takže, abych si ho mohla nadále prodlužovat a upravovat. PS. na internetu jsem sice nalezla v STL, ale s tím se nedá nic dělat. :-( Děkuji za pomoc
Upravil RadkaV - 07.bře.2023 v 23:52 |
|
![]() |
|
VlJanecek ![]() TOP uživatel ![]() Přihlášen: 04.říj.2004 Stav: Offline Bodů: 458 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nedávno jsem si s tím taky hrál. Měl jsem IPT model lahve a víčka. Chtěl jsem ho nahrát tady do knihovny ale nějak se mi to nedaří tak jsem poprosil správce. V knihovně jsou i další PETky ale ty jsem nezkoušel.
|
|
![]() |
|
RadkaV ![]() Diskutér ![]() Přihlášen: 10.pro.2021 Lokalita: ČR (LB) Používám: Autocad, Inventor Stav: Offline Bodů: 24 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Dobrý den,
děkuji moc. V knihovně jsem před tím hledal, ale bylo tam z formátu vše možné ale nenašel jsem právě IPT. Děkuji moc za Vaši pomoc
Upravil RadkaV - 10.bře.2023 v 22:29 |
|
![]() |
Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk
Odpovědět ![]() |
|
Přejít na fórum | Oprávnění fóra ![]() Nemůžete vytvářet nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete vymazávat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete upravovat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete vytvářet ankety v tomto fóru Nemůžete hlasovat v anketách v tomto fóru |
Stránka byla vygenerována za 0,219 sekund.