Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor, Revit a další produkty Autodesk - od firmy Arkance Systems [www.cadforum.cz]
CZ | SK | EN | DE
Přihlášení
či registrace
   právě nás čte: 7049 
RSS kanál - CAD tipy RSS tipy
RSS diskuze

Diskuze Diskuzní fórum, poradna

 

NápovědaCAD diskuze, rady, výměna zkušeností

 
CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion 360, 3ds Max a s dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy Arkance Systems (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Publikuj do složky

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
KuliJa Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 09.pro.2022
Lokalita: ČR (ÚL)
Používám:
AutoCAD2022, Revit2022
Stav: Offline
Bodů: 3
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace KuliJa Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: Publikuj do složky
    Zasláno: 04.kvě.2023 v 07:43
Dobrý den,

chtěl jsem se zeptat, zda je nějaká možnost v nastavení publikace, aby se soubor PDF automaticky ukládal do složky, kde je uloženo DWG bez toto aniž bych musel pokaždé měnit cestu? Mám otevřené různé výkresy v různých složkách a pokaždé musím měnit jejich cestu publikace.

příklad:

Mám DWG uloženo ve složce C:/USERS/aaa/M1.dwg a do této složky bych rád uložil i pdf
druhý výkres mám ve složce C:/USERS/bbb/M2.dwg a do této složky bych rád uložil i pdf bez nutnosti měnit jejich cestu.


Předem děkuji za jakoukoliv odpověď.
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
Arkance Systems

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 21471
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 04.kvě.2023 v 18:20
Šlo by buď utilitou (něco jako náš AutoPDF) nebo pomocí automatického publikování - viz Možnosti > Vykreslování > Automatické publikování > Nastavení.
Myslím že by také mělo fungovat při "publikování" formou tisku na PDF driver.
Vladimír Michl (moderátor)
Arkance Systems s.r.o. - www.arkance-systems.cz
(podpora viz hd.cads.cz)
Zpět nahoru
KuliJa Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 09.pro.2022
Lokalita: ČR (ÚL)
Používám:
AutoCAD2022, Revit2022
Stav: Offline
Bodů: 3
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace KuliJa Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 09.kvě.2023 v 12:13
Super, díky moc. Pomohlo nastavení autopublikování.


Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 6887:VIPAutomatická kopie posledních verzí dokumentů z Vaultu do složky na disku.
Tip 13195:VIPHromadný převod výkresů Inventoru do PDF (celá složka, iLogic).
Tip 6308:VIPAutomatické zrcadlení obsahu Vault projektu na síť.
Tip 11465:VIPAutomatizace publikování PDF z Inventoru (nastavení, složka, ivlastnosti)
Tip 13976:Jak v AutoCADu publikovat PDF do stejné složky jako je DWG výkres?
Tip 11102:Při publikování 3D PDF z Inventoru mám zašedlé tlačítko Publikovat.


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,727 sekund.