Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor, Revit a další produkty Autodesk - od firmy Arkance Systems [www.cadforum.cz]
CZ | SK | EN | DE
Přihlášení
či registrace
   právě nás čte: 6430 
RSS kanál - CAD tipy RSS tipy
RSS diskuze

Diskuze Diskuzní fórum, poradna

 

NápovědaCAD diskuze, rady, výměna zkušeností

 
CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion 360, 3ds Max a s dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy Arkance Systems (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Domovská stránka Inventoru

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
martin.hendrych Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 22.úno.2007
Lokalita: ČR (ZL)
Používám:
AutoCAD Mechanical, Inventor, Fusion
Stav: Offline
Bodů: 84
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace martin.hendrych Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: Domovská stránka Inventoru
    Zasláno: 21.lis.2023 v 07:11
Je to maličkost, ale narazil jsem na otravnou věc. Unhappy
Při spuštění Inventoru 2024.2 se nezobrazí "Domovská stránka" Inventoru, pouze se objeví chybové hlášení, že byl soubor odstraněn, změněn, ...
Můj dotaz tedy je, jaké je jméno souboru s Domovskou stránkou a ve které složce je tento soubor umístěn?...(mám ho v úmyslu z jiného pracoviště zkopírovat)

Dík předem za odpověď...
Martin Hendrych
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
Arkance Systems

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 21573
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 21.lis.2023 v 11:19
To obvykle způsobí antivir - zablokuje potřebnou komponentu webového prohlížeče. Zkuste Inventor Reset Utility z Windows panelu Start a pokud nepomůže, bude potřeba nastavit nějakou výjimku pro váš antivir.
Vladimír Michl (moderátor)
Arkance Systems s.r.o. - www.arkance-systems.cz
(podpora viz hd.cads.cz)
Zpět nahoru
martin.hendrych Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 22.úno.2007
Lokalita: ČR (ZL)
Používám:
AutoCAD Mechanical, Inventor, Fusion
Stav: Offline
Bodů: 84
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace martin.hendrych Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 21.lis.2023 v 11:26
Děkuji za zprávu,
zkusil jsem ale podle Tipu 12731 udělat toto:
Zkuste nakopírovat čerstvý obsah HTML souborů domovské stránky ve složce C:\ProgramData\Autodesk\Inventor 20XX\WebBrowser
z jiného počítače a funguje to! Smile 
Martin Hendrych
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 10074:VIPInventor 2015 se nespustí se zapnutou Domovskou stránkou.
Tip 9923:Jak vypnout Domovskou stránku zobrazovanou po spuštění Inventoru 2015? (Inventor se nespustí)
Tip 12731:Domovská stránka Inventoru zobrazuje jen makra {{LC.projects_name}}, {{LC.panel_recent}} a podobná.
Tip 10851:iLogic - jak ve výkresu zpracovat materiál a cestu součásti?
Tip 9476:Ukládání DWG kopie IDW výkresu pojmenované podle revize.
Tip 8717:Jak ve výkresu zobrazit těžiště podsestavy?


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,797 sekund.