Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor, Revit a další produkty Autodesk - od firmy Arkance Systems [www.cadforum.cz]
CZ | SK | EN | DE
Přihlášení
či registrace
   právě nás čte: 430 
RSS kanál - CAD tipy RSS tipy
RSS diskuze

Diskuze Diskuzní fórum, poradna

 

NápovědaCAD diskuze, rady, výměna zkušeností

 
CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion 360, 3ds Max a s dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy Arkance Systems (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Změna parametrů (vazeb) iLogicem

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
PopelkaM Zobrazit panel
Zasloužilý člen
Zasloužilý člen

Přihlášen: 05.čvc.2010
Lokalita: ČR (PA)
Používám:
Inventor 2023
Stav: Offline
Bodů: 108
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace PopelkaM Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: Změna parametrů (vazeb) iLogicem
    Zasláno: 09.dub.2024 v 06:30
Dobrý den, řeším iLogicem změnu některých parametrů (vazeb) v hlavní sestavě 
a nevím jak mám zapsat hodnotu když mě vychází na desetinné místo .
---------------------------------------------------------------------------------------
'Posun desky probíhá v hlavní sestavě ! 

iPart.ChangeRow("", POSUN)

'Seznam vazeb a hodnot,které se změní když vyberu 13

If POSUN = "13" Then
Parameter("d369") = 520,5 mm ???
Parameter("d600") = 915 mm
Parameter("d712") = 1010 mm
End If

'Seznam vazeb a hodnot,které se změní když vyberu 12

If POSUN = "12" Then
Parameter("d369") = 480 mm
Parameter("d600") = 570 mm
Parameter("d712") = 530 mm

End If


U tohoto iLogic pravidla chci aby došlo ke změně parametrů (vazeb) v podsestavě ,ale
upozornuje mě na chybný zápis Parameter("70-39590_01:1","d2326") = 23 mm.
---------------------------------------------------------------------------------------
'Posun desky probíhá v podsestavě 70-39590_01 ! 

iPart.ChangeRow("", PosunDesky)

If PosunDesky = "13" Then
Parameter("70-39590_01:1","d2326") = 23 mm
iLogicVb.UpdateWhenDone = True
End If

If PosunDesky = "12" Then
Parameter("70-39590_01:1","d2326") = 938 mm
iLogicVb.UpdateWhenDone = True
End If

If PosunDesky = "10" Then
Parameter("70-39590_01:1", "d2326") = 2143 mm
iLogicVb.UpdateWhenDone = True
End If
---------------------------------------------------------------------------------------

Nemáte někdo s tímto zkušenosti.
Děkuji s pozdravem Popelka
Zpět nahoru
Navara Zobrazit panel
ARKANCE support
ARKANCE support
Avatar
Arkance Systems

Přihlášen: 08.zář.2008
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
Inventor
Stav: Offline
Bodů: 1637
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Navara Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 09.dub.2024 v 09:21
Je potřeba použít desetinou tečku, místo čárky
Zpět nahoru
PopelkaM Zobrazit panel
Zasloužilý člen
Zasloužilý člen

Přihlášen: 05.čvc.2010
Lokalita: ČR (PA)
Používám:
Inventor 2023
Stav: Offline
Bodů: 108
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace PopelkaM Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 09.dub.2024 v 09:49
Pokud chci změnit vazbu v nějaké podsestavě ,ale volám iLogic pravidlo z vrcholové sestavy je tento zápis v pořádku  ?
 Parameter("70-39590_01:1","d2326") = 23 mm  
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 12854:Kladkostroj - pohyb kladky, lana a navíjecího bubnu v Inventoru
Tip 12794:Parametrické řízení výkresu v AutoCADu LT.
Tip 11774:Chyba: Byly detekovány cyklické závislosti vazeb.
Tip 6763:Tvorba parametrického bloku v AutoCADu 2010.
Tip 3565:VIPŘízení animace v Inventoru pomocí několika vazeb (parametrů).
Tip 11895:Jak řídit parametry dynamického bloku nebo vazby pomocí tabulky z Excelu?


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 4,531 sekund.