Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor, Revit a další produkty Autodesk - od firmy Arkance Systems [www.cadforum.cz]
CZ | SK | EN | DE
Přihlášení
či registrace
   právě nás čte: 7039 
RSS kanál - CAD tipy RSS tipy
RSS diskuze

Diskuze Diskuzní fórum, poradna

NápovědaCAD diskuze, rady, výměna zkušeností

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion 360, 3ds Max a s dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy ARKANCE (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.arkance-systems.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

problém časového razítka

Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
Kosík Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel

Přihlášen: 06.říj.2004
Lokalita: Czech Republic
Používám:
ACA 2017 + DT+, Revit 2017
Stav: Offline
Bodů: 538
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Kosík Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: problém časového razítka
    Zasláno: 25.čvc.2024 v 19:08
Přeji příjemný den
"Nová Vyhláška 190/2024 Sb. definuje jako jeden z dokumentů elektronické dokumentace soubory ve formátu PDF. V Přílohách číslo 3 a 4 ale připouští pouze specifický archivní formát PDF/A-3, nikoli standardní, běžný PDF soubor. Rovněž např. normy ISO 32000-1, resp. ISO 19005-1:2005 a ISO 19005-2:2011 definují "archivační" verzi PDF, tedy PDF/A."
Pokud vytisknu výkres do tohoto formátu, nedaří se mi jej v adobe readru podepsat časovým razítkem. Má někdo s tímto problémem zkušenosti? Musím to řešit tak, že podpíšu pdf vytištěné přímo z autocadu a pak znova jej přetisku v pdfcreatoru. Je i jiná cesta?
Jan Kosík
děkuji
Zpět nahoru
Machacek Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel

Přihlášen: 04.říj.2004
Lokalita: ČR (HK)
Používám:
BricsCAD, Cadkon MEP
Bodů: 720
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Machacek Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 26.čvc.2024 v 06:36
Jiří Macháček

BricsCAD, Cadkon MEP
Zpět nahoru
Kosík Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel

Přihlášen: 06.říj.2004
Lokalita: Czech Republic
Používám:
ACA 2017 + DT+, Revit 2017
Bodů: 538
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Kosík Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 26.čvc.2024 v 09:28
Děkuji
prošel jsem si videa ale můj problém s komplikacemi podpisu archivního pdf jsem tam nenašel. Obyčejné pdf podepíšu ale archivní ne. Dalo by se to řešit podpisem obyčejných pdf a pak dávkovým převodem do archivního pdf.
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 392:Jak označit výkres z AutoCADu 2000 časovým razítkem? V R14 jsem používal HPCONFIG.
Tip 3397:Při volbě "Inked area" je přesto z AutoCADu vytištěn velký formát s prázdným místem.
Tip 8282:Jak k DWG výkresu připojit elektronický podpis?
Tip 5171:VIPNastavení zpoždění pro automatické zobrazování/skrývání palety nástrojů.
Tip 9605:HP Designjet T520 nevytiskne logo z rohového razítka DWG.
Tip 6367:Vložení a aktualizace času a datumu ve výkresu AutoCADu

Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel

Stránka byla vygenerována za 0,961 sekund.