Diskuzní fórum, poradna
?CAD diskuze, rady, výměna zkušeností

Sekání náhledu sestavy Inventoru přes Parallels? |
Odpovědět ![]() |
archiv |
Autor | |
O_Design_Inventor ![]() Nováček ![]() Přihlášen: 08.dub.2025 Lokalita: United Kingdom Používám: Inventor 2025 Stav: Offline Bodů: 3 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zasláno: 08.dub.2025 v 15:49 |
Dobrý den, Snažím se rozchodit Inventor 2025 na MacBooku Pro M4 Max (16CPU, 40GPU) přes Parallels 20 ve Windows 11 Pro ARM. Nejprve jsem měl problém s plynulým otáčením sestavy obecně. Později jsem provedl úpravu uvedenou níže, která funguje velmi dobře, ale ne ve všech případech. (Musel jsem přepsat .xml soubor.) Také přikládám nahrávku obrazovky aby bylo vidět názorně... http://vimeo.com/1073569835/dc3c838c14 Existuje nějaký způsob, jak zlepšit plynulost otáčení/rotace ve chvíli, kdy vyberete součástky? Notebook je neustále chladný, bez spuštěných ventilátorů. CPU je využíváno minimálně a GPU je využíváno zrovna tak na cca 5 % během otáčení. Není k dispozici dostatečný výkon pro zajištění plynulosti? Vidím to tak, že Inventor komunikuje s Windows, Windows s Parallels, Parallels s macOS a ten zase s hardwarem. Řetězec je dlouhý (tam a zpět), ale včem je to tak moc odlišné od plynulého otáčení bez výběru? (Otáčení bez výběru je super plynulé - skoro bych řekl oněch 120Hz!) Předem děkuji za pomoc. Dan Upravil O_Design_Inventor - 10.dub.2025 v 23:46 |
|
![]() |
Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk
Odpovědět ![]() |
|
Přejít na fórum | Oprávnění fóra ![]() Nemůžete vytvářet nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete vymazávat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete upravovat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete vytvářet ankety v tomto fóru Nemůžete hlasovat v anketách v tomto fóru |
Stránka byla vygenerována za 0,223 sekund.