Diskuzní fórum, poradna
?CAD diskuze, rady, výměna zkušeností

|
Odpovědět ![]() |
archiv |
Autor | |
prochaska ![]() Diskutér ![]() Přihlášen: 04.kvě.2005 Lokalita: Czech Republic Stav: Offline Bodů: 81 |
![]() Zasláno: 20.čer.2006 v 12:27 |
Nevěděl byste prosím někdo, kdo (či jaká firma) by mi navrhl ozubená kola se šikmým ozubením? Nějak nevím kudy na to a skriptům ze strojárny moc nerozumím :-( a dokonce jsem natolik mimo, že ani nevím co si počít s daty která vypadnou z automatického návrhu z CADu :-(( Děkuji za případné rady. |
|
Aleš Procháska
|
|
![]() |
|
Mrázek ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Přidat do seznamu známých
TOP uživatel ![]() ![]() Přihlášen: 05.říj.2004 Lokalita: ČR (LB) Používám: Inventor 2018, AutoCAD 2018, Vault Pro 2018 Stav: Offline Bodů: 1199 |
![]() |
Určitě kterákoliv Technická univerzita (Strojní fakulta, katedra Částí strojů) a určitě všichni výrobci převodovek (Škoda Plzeň, TOS Znojmo, Vítkovice, ....). U výrobců byste měl tu výhodu, že by vám to i vyrobili (pokud se nejedná o školní úlohu?!?).
|
|
Ing. Zdeněk Mrázek
Preciosa Ornela a.s. AIP 2018, ACADM 2018, Vault Pro 2018 |
|
![]() |
|
svarc.vl ![]() Zasloužilý člen ![]() Přihlášen: 01.říj.2004 Lokalita: ČR (ÚL) Používám: Autocad Mechanical 2010 Stav: Offline Bodů: 204 |
![]() |
Kola kreslíme podle programu mechsoft pro A2002 Unitools, jinak v zásadě jen správně vyplníte tabulku ozubení daty co Vám vypadnou z programu. Ten nápad s výrobci také není špatný. |
|
![]() |
|
prochaska ![]() Diskutér ![]() Přihlášen: 04.kvě.2005 Lokalita: Czech Republic Stav: Offline Bodů: 81 |
![]() |
Dík za odpovědi. Jako školní úlohu to nemám, to jen kamarád vyšťoural že mám frézku a chce ode mně udělat kolečka do potápěčského skútru, jenže neví jaká :-)))) A já zase nevím jak se vyrábějí :-)))) Tak jsem mu aspoň slíbil, že se zeptám.
|
|
Aleš Procháska
|
|
![]() |
|
Kotlaba ![]() TOP uživatel ![]() Přihlášen: 06.říj.2004 Lokalita: ČR (SČ) Používám: už žádné Stav: Offline Bodů: 388 |
![]() |
Není ten kamarád povoláním obchodník nebo magor (pardon - manager)? Ti také nevědí co chtějí ale chtějí to hned a co nejlevněji
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
To je snad jasné, že ne :-) To by přece nevěděl, že nějaká ozubená kola vůbec existují :-))) |
|
Aleš Procháska
|
|
![]() |
|
Kotlaba ![]() TOP uživatel ![]() Přihlášen: 06.říj.2004 Lokalita: ČR (SČ) Používám: už žádné Stav: Offline Bodů: 388 |
![]() |
Takoví jsou nejhorší. Někdo u nich něco poptává, oni se obrátí na firmu co to vyrábí, mají mlhavé požadavky co se technických parametrů týká ale velmi přesné ohledně ceny a dodacích podmínek a pokud se zoufalý konstruktér (takové špeky se většinou z obchodního hodí na krk konstrukci) zeptá pro koho to je aby se s ním mohl domluvit, tak pan obchodník odpoví že je to jeho obchodní tajemství. Radši toho necháme aby nás admin neutnul. |
|
![]() |
|
![]() |
Poučka říká, že práce na tajných zakázkách je díky režimu utajení 3 x dražší než normálně. Správný obchodník má naopak nad takovými podmínkami zajásat a začít násobit. |
|
Aleš Procháska
|
|
![]() |
Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk
Odpovědět ![]() |
|
Přejít na fórum | Oprávnění fóra ![]() Nemůžete vytvářet nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete vymazávat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete upravovat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete vytvářet ankety v tomto fóru Nemůžete hlasovat v anketách v tomto fóru |
Stránka byla vygenerována za 0,266 sekund.