Diskuzní fórum, poradna
?CAD diskuze, rady, výměna zkušeností

|
Odpovědět ![]() |
archiv |
Autor | |
Kollegah ![]() Nováček ![]() Přihlášen: 29.lis.2018 Lokalita: ČR (Pha) Používám: AutoCAD2014 Stav: Offline Bodů: 2 |
![]() Zasláno: 29.lis.2018 v 13:42 |
Dobrý den,
|
|
![]() |
|
Vladimír Michl ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Přidat do seznamu známých
Moderátor ![]() ![]() Arkance Systems Přihlášen: 09.zář.2004 Lokalita: ČR (JČ) Používám: Implementujeme řešení Autodesk Stav: Offline Bodů: 21896 |
![]() |
Blok s více stavy viditelnosti se dá řešit pomocí Lookup - viz např. starší blok:
https://www.cadforum.cz/catalog/block.asp?blk=13896 |
|
![]() |
|
PepaR ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Přidat do seznamu známých
CAD/BIM manager ![]() ![]() Přihlášen: 29.lis.2004 Lokalita: ČR (ZL) Používám: ruky a hlavu (občas ;) Stav: Offline Bodů: 6201 |
![]() |
Dobrý večer,
zeptám se možná hloupě, avšak za jakým účelem tam potřebujete pouze šířku? Já v tom moc nevidím smysl. V rámci dynamického bloku můžete mít pouze jeden stav viditelnosti. Dva stavy viditelnosti šly za určitých podmínek nacpat do jednoho bloku, ale bylo to nestandardní postup a moc se mi neosvědčil. Jedinou možností, která mě napadá je využít Lookup (Vyhledávání), jak píše pan Michl, pokud si právě Viditelnost nechcete vypotřebovat na tuto věc. Anebo nechat atribut výšky dveří prostě prázdný a vyplnit jej pouze v případě potřeby. Podobně jsem to vyřešil u bloku přiloženého níže pro vlastnost požární odolnosti dveří. Přidávám pro inspiraci jeden postarší blok, kdy jsem právě vytvoření bloku pro dveře bral jako výzvu. |
|
![]() |
Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk
Odpovědět ![]() |
|
Přejít na fórum | Oprávnění fóra ![]() Nemůžete vytvářet nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete vymazávat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete upravovat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete vytvářet ankety v tomto fóru Nemůžete hlasovat v anketách v tomto fóru |
Stránka byla vygenerována za 0,227 sekund.