Již 10.000+ CAD tipů.
Přes 118.000 registrovaných u nás, celkem 1.092.000 registrovaných (CZ+EN), přes 53.000 CAD/BIM bloků.
Vyzkoušejte nový přesný Inženýrský kalkulátor.
Kompletní příkazy AutoCADu a proměnné AutoCADu 2026.
Diskuzní fórum, poradna
?CAD diskuze, rady, výměna zkušeností

Fórum nenahrazuje technický support firmy ARKANCE (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.arkance-systems.cz
|
Odpovědět ![]() |
archiv |
Autor | |
maiklss ![]() TOP uživatel ![]() ![]() Přihlášen: 08.říj.2008 Lokalita: ČR (VY) Používám: Inventor Stav: Offline Bodů: 1627 |
![]() Zasláno: 08.úno.2017 v 18:03 |
Zdravicko nejde mi preves model stl z mesh na normalni pres convert jak by to melo byt. Nahlasi to vzdy failure.Nevite kde muze být chyba??
|
|
Když můžu pomůžu:)
|
|
![]() |
|
Vladimír Michl ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Přidat do seznamu známých
Moderátor ![]() ![]() Arkance Systems Přihlášen: 09.zář.2004 Lokalita: ČR (JČ) Používám: Implementujeme řešení Autodesk Stav: Offline Bodů: 21898 |
![]() |
Hlásí to nějaký důvod? Převádíte na B-Rep těleso nebo na T-Spline?
|
|
![]() |
|
maiklss ![]() TOP uživatel ![]() ![]() Přihlášen: 08.říj.2008 Lokalita: ČR (VY) Používám: Inventor Stav: Offline Bodů: 1627 |
![]() |
Na B-Rep ale proc to nejde tak to tam nepise
|
|
|
|
![]() |
|
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Moderátor ![]() ![]() Arkance Systems Přihlášen: 09.zář.2004 Lokalita: ČR (JČ) Používám: Implementujeme řešení Autodesk Stav: Offline Bodů: 21898 |
![]() |
Síť je pravděpodobně nějaká atypická - nevodotěsná, překrývající se plochy, "nulové" plochy, apod. Možná ji zkuste prohnat/přeuložit přes ReMake (Memento) nebo jiný mesh editor.
|
|
![]() |
|
![]() |
V techto programech jsem nikdy nedělal,muzete me trochu navest jak provest opravu telesa?
|
|
|
|
![]() |
|
![]() |
V Remaku mi to naslo diry ty jsem zalepil,ale pořád to nejde:(
|
|
|
|
![]() |
|
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
![]() |
ReMake je docela snadný - načtete STL, pomocí Analyze > Detect and Fix (nebo pomocí Edit) upravíte tvar a pak ho Exportem zase vyextrahujete do STL. U náročnějších oprav jde také využít Retopologize > Re-triangulate (zcela zrekonstruuje síť).
|
|
![]() |
|
![]() |
To vše dělám a nedaří se:( zaslu Vám soubor pře SZ
|
|
|
|
![]() |
|
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
![]() |
Ze zaslaného IPT souboru jsem v Inventoru vyexportoval původní(?) STL. V ReMake jsem pomocí Detect and Fix opravil síť (chtělo asi 4 kroky, překryvy ve spodní části a několik děr) a pomocí Export uložil jako OBJ (volba Fusion 360 - Quads). Tento OBJ pak už stačí ve Fusion 360 načíst a převést na B-Rep, nevyžaduje žádné další mezikroky.
|
|
![]() |
Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk
Odpovědět ![]() |
|
Přejít na fórum | Oprávnění fóra ![]() Nemůžete vytvářet nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete vymazávat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete upravovat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete vytvářet ankety v tomto fóru Nemůžete hlasovat v anketách v tomto fóru |
Stránka byla vygenerována za 0,514 sekund.