ARKANCE - globální Platinum partner Autodesk ARKANCE | KONTAKT - CZ | SK | EN | DE
Již 10.000+ CAD tipů. Přes 118.500 registrovaných u nás, celkem 1.094.000 registrovaných (CZ+EN), přes 53.000 CAD/BIM bloků. Vyzkoušejte nový přesný Inženýrský kalkulátor. Kompletní příkazy AutoCADu a proměnné AutoCADu 2026.
RSS kanál - CAD tipy RSS tipy
RSS diskuze

Diskuze Diskuzní fórum, poradna

?
CAD diskuze, rady, výměna zkušeností

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion, 3ds Max, Vault a s dalšími CAD/BIM/PDM aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy ARKANCE (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.arkance-systems.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Téma uzavřenoKód VBA

Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
mimo0912 Zobrazit panel
Zasloužilý člen
Zasloužilý člen

Přihlášen: 24.říj.2008
Lokalita: Slovensko
Používám:
AutoCAD2011, Inventor2017, SolidEdge
Stav: Offline
Bodů: 122
Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: Kód VBA
    Zasláno: 20.úno.2013 v 20:06
Mám malý - veľký problém.

po vytvorení pár makier VBA v časti ThisDocument zostavy, po prekopírovaní celej zložky s príslušným jednouživateľským projektom mi tieto makra "zmyzli", pritom v časti Forms neregistrujem, že niečo chýba. Vie mi niekto poradiť kde to nájdem?
Zpět nahoru
hoboj Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel

Přihlášen: 22.led.2008
Lokalita: ČR (HK)
Používám:
NX; ProE; Creo; I13; AutoCAD2011, SurfCAM, EdgeCAM
Bodů: 811
Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 21.úno.2013 v 15:32
Zkuste načíst dané projekty a poté zobrazit VB (alt+F11) a měl by se dam daný projekt s makry zobrazit. Pokud ne... Měl by být defaultně na systémovém disku v dokumentech u Inventoru v kořenovém adresáři.
Vojtěch Visingr
Zpět nahoru
mimo0912 Zobrazit panel
Zasloužilý člen
Zasloužilý člen

Používám:
Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 21.úno.2013 v 15:49
Ide o to, že danú zložku som prekopíroval na extérny disk. Preinštaloval sa PC a vrátil som to späť ale s výsledkom aký popisujem vyššie. Takže hľadať na systémovom disku mi nepomôže a cez Alt+F11 to tam nie je. Pritom v dokumente XLS mám urobené makro a kopírujem len excelovský dokument a makro sa prenáša a funguje.  V pohode ho otvorím cez Alt+F11 aj na inom stroji, ktorý má nainštalovaný Excel.
Zpět nahoru
hoboj Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel

Používám:
Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 21.úno.2013 v 17:53
A překopíroval jste si tam ty dokumenty také? O jakém SW se bavíme, jen pro jistotu, že jich máte v profilu více.
Vojtěch Visingr
Zpět nahoru
mimo0912 Zobrazit panel
Zasloužilý člen
Zasloužilý člen

Používám:
Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 21.úno.2013 v 18:06
Problém mám v INV2013 a tak ako píšem v úvodnom príspevku. Skopíroval som celú zložku jednouživateľského projektu včetne všetkych partov a zostáv. Makro bolo v zostave.
Zpět nahoru
hoboj Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel

Používám:
Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 21.úno.2013 v 18:09
Záleží, jak máte makro vytvořené... Defaultně je na systémovém disku v dokumentech, jak jsem psal a odtamtud se volá... Takže pokud jste přeinstaloval celý systém a formátoval i disk, tak jste o makro přišel...
Vojtěch Visingr
Zpět nahoru
mimo0912 Zobrazit panel
Zasloužilý člen
Zasloužilý člen

Používám:
Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 21.úno.2013 v 20:21
Potom ak je nastavenie defaultne, makro v ThisDocument je na systémovom disku a makro vo Forms behá z documentom?
Potom čo je potrebné nastaviť, aby to behalo s príslušným dokumentom aj makro uložené v ThisDocument.
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 2687:VIPJak vrátit souřadnici ukázaného bodu výkresu do VBA/ActiveX aplikace?
Tip 9321:VIPNefunguje mi VBA v Inventoru 2016, 2015, 2014 nebo 2013 - příčiny.
Tip 6790:VIPPřidání ikony vlastního příkazu/makra v Inventoru.
Tip 6490:VIPVBA aplikace v 64bitové verzi AutoCADu (kompatibilita, migrace)
Tip 7643:Nastavení iVlastnosti Norma pro kusovník Inventoru.
Tip 7247:Chyba C0000005 v AcVBA.arx při pokusu o spuštění VBA makra.

Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel

Stránka byla vygenerována za 0,172 sekund.