Diskuzní fórum, poradna
?CAD diskuze, rady, výměna zkušeností

|
Odpovědět ![]() |
archiv |
Autor | |
Kackac ![]() TOP uživatel ![]() Přihlášen: 11.úno.2006 Lokalita: ČR (Pha) Používám: AutoCAD Stav: Offline Bodů: 469 |
![]() Zasláno: 04.bře.2006 v 12:12 |
Dobrý den, dělám tabulku místností několika bytových domů, kde mám plochy jednotlivých místností provázané z křivkami a potřebovala bych do tabulky ještě vložit součet těchto čistých ploch. Šlo by to sice udělat tak, že bych udělala novou křivku za celý byt, ale to je až krajní řešení. Neporadil by mi někdo s lispem, který by mi vybrané textové položky s plochami převedl na čísla, posčítal a vyplivl výsledek v textové podobě a zachoval vazbu mezi těmito dílčími plochami a součtem, aby byla možná aktualizace? Díky moc Katka |
|
![]() |
|
Kackac ![]() TOP uživatel ![]() Přihlášen: 11.úno.2006 Lokalita: ČR (Pha) Používám: AutoCAD Stav: Offline Bodů: 469 |
![]() |
Ještě mě tak napadlo, že to řeším moc složitě, že to nemusí být provázané s tím textem, ale s těmi několika plochami, něco jako SumaPloch.vlx, co je k dispozici na iProjectu, ale potřebovala bych k tomu tu provázanost, kvůli aktualizaci Ještě se omlouvám, jestli tu už dopověď někde je, máme dost fofr, takže nemám čas to hledat A taky jse zapomněla uvést, že dělám v AutoCadu 2005, 2004, 2002 a začínám 2006 Díky K. |
|
![]() |
|
PepaR ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Přidat do seznamu známých
CAD/BIM manager ![]() ![]() Přihlášen: 29.lis.2004 Lokalita: ČR (ZL) Používám: ruky a hlavu (občas ;) Stav: Offline Bodů: 6206 |
![]() |
Podobny problem jsem řešil, existuje několik možností. Jednu z nich naleznete: zde a tu druhou trošku krkolomější ale přesto hodně účinou na místnbosti i další věci bych Vám byl ochoten vysvětli jedině přes Skype neboť její popis by zabral cca 1A4
|
|
![]() |
|
Rostislav Říha ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
TOP uživatel ![]() Přihlášen: 03.říj.2004 Lokalita: ČR (Pha) Používám: ACA 2010 Stav: Offline Bodů: 1615 |
![]() |
|
|
Rostislav Říha
|
|
![]() |
|
PepaR ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
CAD/BIM manager ![]() ![]() Přihlášen: 29.lis.2004 Lokalita: ČR (ZL) Používám: ruky a hlavu (občas ;) Stav: Offline Bodů: 6206 |
![]() |
Bohužel, to je právě ten problém, ADT se mi nikde nevali, proto kombinuji atributy s excelem atd..
|
|
![]() |
Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk
Odpovědět ![]() |
|
Přejít na fórum | Oprávnění fóra ![]() Nemůžete vytvářet nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete vymazávat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete upravovat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete vytvářet ankety v tomto fóru Nemůžete hlasovat v anketách v tomto fóru |
Stránka byla vygenerována za 0,495 sekund.