ARKANCE - globální Platinum partner Autodesk ARKANCE | KONTAKT - CZ | SK | EN | DE
Přes 123.000 registrovaných u nás, celkem 1.129.000 registrovaných (CZ+EN). Tipy pro AutoCAD 2027, pro Inventor 2027 a pro Revit 2027. Nový Kalkulátor nosníků, Spirograf generátor a Regresní křivky v sekci Převodníky. Kompletní příkazy a proměnné AutoCADu 2027.
RSS kanál - CAD tipy RSS tipy
RSS diskuze

Diskuze Diskuzní fórum, poradna

?
CAD diskuze, rady, výměna zkušeností

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion, 3ds Max, Vault a s dalšími CAD/BIM/PDM aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy ARKANCE (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na emea.support.arkance.world
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Téma uzavřenoplotfile pre danú tlačiareň

Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
stiko Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 23.led.2006
Lokalita: Slovensko
Používám:
Autocad 2008, 3ds MAX
Stav: Offline
Bodů: 70
Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: plotfile pre danú tlačiareň
    Zasláno: 31.kvě.2006 v 16:36
chcem sa spýtať že ako sa dá nastaviť plotfile  alebo nejak tak to nazvali v tej firme kde som bol. povedali mi že na ich stránke nájdem download plotfile takto nejak nazvaný :  oce_hdi_64_55_46_38_211_114.exe
že ho mám nainštalovať a nastaviť to podľa toho  že inak mi to nevytlačia 
som tento súbor robalil a nainštaloval ale nevšimol som si žiadnu zmenu
stretol sa s tým už niekto  že ako sa to robí please :(

thanx a lot
Stiko
Zpět nahoru
koutnak Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel

Přihlášen: 20.bře.2006
Lokalita: ČR (MS)
Používám:
ACAD 2013; Cadkon+ MEP 2018
Bodů: 474
Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 31.kvě.2006 v 19:01
Stáhl jste si soubor ovladače tiskárny OCÉ. Po jeho instalaci by vám měla přibýt další tiskárna OCÉxxx. Při tisku si pak musíte vybrat tuto tiskárnu a tisknout do souboru (volba Vykreslit do souboru v okně tisku). Tento soubor pak pošlete nebo jinak doručíte těm, co Vám to pak vytisknou. 
Radim Koutňák
Zpět nahoru
stiko Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Používám:
Autocad 2008, 3ds MAX
Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 31.kvě.2006 v 19:03
lebo mi to vypísalo že ju tam nainštaloval že to môžem vyskúšať a nič tam nieje :(  skúsim ešte raz 
Stiko
Zpět nahoru
stiko Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Používám:
Autocad 2008, 3ds MAX
Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 31.kvě.2006 v 19:05
inak ten druh tlačiarne  na ktorý mi dali tieto driver: oce_hdi_64_55_46_38_211_114.exe   tak to je univerzálny alebo  to je presne na typ plotra ??
Stiko
Zpět nahoru
koutnak Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel

Přihlášen: 20.bře.2006
Lokalita: ČR (MS)
Používám:
ACAD 2013; Cadkon+ MEP 2018
Bodů: 474
Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 31.kvě.2006 v 19:33
Při tisku do souboru (s příponou PLT) se musí použít ovladač na typ plotru, na kterém se bude tisknout. A ten EXE soubor nemusí být instalační (a předpokládám že opravdu není). Spíš to bude do EXE souboru zkomprimovaný instalační soubor nebo spíš soubory. Bude to chtít spustit ten soubor v prázdném adresáři, do kterého se rozbalí a teprve pak tam musíte najít EXE soubor, který nainstaluje tiskárnu. Netvrdím že to tak na 100% je, ale předpokládám že ano.
Radim Koutňák
Zpět nahoru
stiko Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Používám:
Autocad 2008, 3ds MAX
Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 31.kvě.2006 v 19:35
to mi je jasné že to je spakované ono skúsim to ešte raz  hej ono to rozbalí a potom až inštaluje  jasná páka  
Stiko
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 2783:VIPJak snadno vytisknout z CADu velký formát na dlaždicově poskládané menší formáty (s přesahem)?
Tip 3594:Jak tisknout/exportovat výkres do .GIF souboru?
Tip 5002:Chybný tisk masky textu.
Tip 8498:Dávková změna nastavení stránek tisku a čištění v DWG souborech.
Tip 9388:Tisk všech listů výkresu Inventoru najednou, skládání formátů.
Tip 8787:Hromadné sjednocení vzhledů stránek (page setup) v DWG souborech.

Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel

Stránka byla vygenerována za 0,255 sekund.