Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion, 3ds Max, Vault a s dalšími CAD/BIM/PDM aplikacemi.
Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy ARKANCE (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na emea.support.arkance.world
Pro odebrání materiálu musíte mít samozřejmě alespoň jeden uzavřený profil. Já jsem na ukázku vybral jen jednu úsečku, ale pak jsem odklikal všechny. Poku d při výběru zmáčknete pravé tlačítko myši, měla by v menu být volba Vybrat navazující nebo Výběr smyčky, nevím přesně.
Funkci jsem spustil, označím hranu a po dokončení náčrtu se mi neoznačí ten profil celý, ale jen ta hrana, a potřeboval bych promítnout ty profily všechny najednou, jestli to jde. Když dám vysunout tak mi to ten profil nenabízí, jen tu plochu a ostatní je průhledné.
Postup jsem vyzkoušel a nedaří se. U pátého obrázku máte označen obrys jackelu a to mě se neukazuje, mám sestavu vytvořenou generátorem nos. konstr. tak možná tam je problém a nebo že mi procházejí ty profily slrz ten díl kde to chci vyříznout.
Můžete vytvořit v sestavě náčrt na ploše, promítnout hrany (součást bude adaptivní) a potom odebrat vysunutím. Takto vytvořené odebrání se neprojeví v součásti. Nebo v sestavě vybrat danou součást a zvolit Úprava součásti. Pak opět náčrt a odebrání. Nakonec Ukončit úpravu součásti. Tato úprava se projeví i v upravovaném dílu.
Nemůžete vytvářet nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete vymazávat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete upravovat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete vytvářet ankety v tomto fóru Nemůžete hlasovat v anketách v tomto fóru