Diskuzní fórum, poradna
?CAD diskuze, rady, výměna zkušeností

|
Odpovědět ![]() |
archiv |
Autor | |
Ferdinand ![]() TOP uživatel ![]() Přihlášen: 01.říj.2004 Lokalita: ČR (JM) Používám: AutoCAD2004 (EN) na Windows XP Stav: Offline Bodů: 1906 |
![]() Zasláno: 26.dub.2005 v 15:43 |
/A2kEN, W2kProf./ Už fakt nevím, co s tím mám udělat 3-4-krát denně takovéhle a tomu podobné hlášky otráví člověka dost. Podotýkám, že mám otevřený pouze jediný DWG, kromě AutoCAD jsou současně používané další 4 aplikace celkem nenáročné na paměť. |
|
-FerTh-
|
|
![]() |
|
Vladimír Michl ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Přidat do seznamu známých
Moderátor ![]() ![]() ARKANCE Přihlášen: 09.zář.2004 Lokalita: ČR (JČ) Používám: Implementujeme řešení Autodesk Stav: Offline Bodů: 21967 |
![]() |
co třeba začít kompatibilním operačním systémem - AutoCAD 2000 není určen pro Windows 2000 (viz Instalační příručka) tento druh chyb má ale většinou příčinu v hardware |
|
![]() |
|
vknop ![]() Zasloužilý člen ![]() . Přihlášen: 04.říj.2004 Lokalita: Czech Republic Stav: Offline Bodů: 181 |
![]() |
A co třeba odpovědět na otázku??? Mně se podobné hlášky asi rok zpátky taky objevovaly. Sice to nebyl AutoCAD a nic nepadalo, objevovaly se při ukončování aplikací, ale přestalo to po upgradu antiviru. |
|
![]() |
|
Seiner ![]() CAD/BIM manager ![]() Přihlášen: 01.říj.2004 Lokalita: ČR (PA) Používám: Mechanical 2017, Inventor 2017 a starší Stav: Offline Bodů: 1662 |
![]() |
To, že p. Michl poukázal na nepodporovaný OS, bych mu nevyčítal - to je prostě profese :-). Když ale budete číst dál, je tam odpověď o níž by již stálo za to popřemýšlet. Ale jinak je to s touto hláškou zvláštní. Mně ji např. na NT4 serveru poměrně spolehlivě vyvolá prográmek AboutTime. Většinou si s ním ale ten čas stihnu nastavit. Server jinak bez větších problému 7 let běží. Důkladný test pamětí by ale určitě nebyl od věci. Memtest je zadara. |
|
![]() |
|
vknop ![]() Zasloužilý člen ![]() . Přihlášen: 04.říj.2004 Lokalita: Czech Republic Stav: Offline Bodů: 181 |
![]() |
Nebo spíš deformace? |
|
![]() |
|
Vladimír Michl ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Přidat do seznamu známých
Moderátor ![]() ![]() ARKANCE Přihlášen: 09.zář.2004 Lokalita: ČR (JČ) Používám: Implementujeme řešení Autodesk Stav: Offline Bodů: 21967 |
![]() |
aneb: mám problém s Trabantem - když s ním vjedu do řeky, teče mi do něj voda - už fakt nevím co s tím mám udělat vedle odpovědi ze sletu trabantistů, že Trabant není podporován v tomto živlu se nabízí ještě odpověď: "obraťte se na vašeho autorizovaného prodejce Trabantu" |
|
![]() |
|
Ferdinand ![]() TOP uživatel ![]() Přihlášen: 01.říj.2004 Lokalita: ČR (JM) Používám: AutoCAD2004 (EN) na Windows XP Stav: Offline Bodů: 1906 |
![]() |
Takže asi to nejde žádným způsobem obalamutit
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
-FerTh-
|
|
![]() |
|
![]() |
Prý to má být letos ![]() ![]() Už jsem to psal u nějakého jiného tématu a tak mi promiňte, že se opakuji: Při pokusu o instalaci AutoCAD2000 na WindowsXP naskočí hláška oznamující, že tento OS není vhodný pro instalaci tohoto produktu a že ho lze nainstalovat pouze s OS buď Windows95, anebo Windows98, anebo WindowsNT4, anebo WindowsNT5 /=Windows2000/ ![]() Upravil Ferdinand |
|
-FerTh-
|
|
![]() |
|
Sedláček ![]() TOP uživatel ![]() Přihlášen: 15.dub.2005 Lokalita: Czech Republic Používám: AutoCad 2024 LT Stav: Offline Bodů: 384 |
![]() |
Před instalací nastavit kompatibilitu instalačního programu (asi setup.exe) na WIN 98. V Průzkumníku najet na setup.exe - pravé myšítko - vlastnosti - kompatibilita...
Pavel Sedláček PS - Ale opět je to nepodporovaný OS (ale chodí to)
|
|
![]() |
|
Mantlík ![]() TOP uživatel ![]() Přihlášen: 01.říj.2004 Lokalita: ČR (Pha) Používám: ACAD/Map/Civil R10-> 2022 Stav: Offline Bodů: 2578 |
![]() |
Lispy pro A2k by Vám měly bez problémů chodit, horší to už asi bude s ARX
|
|
J. Mantlík
|
|
![]() |
|
Honza ![]() Diskutér ![]() Přihlášen: 01.říj.2004 Lokalita: ČR (Pha) Stav: Offline Bodů: 85 |
![]() |
Potvrzuji, že ARX-ka z ACADu 2000 nejdou ani na 2004. Ty jsou prostě odepsaný.
Proběhla zde i diskuze na téma "převodu" ARX pro nový ACAD. Zkusil jsem to jednou a nepodařilo se mi to. Nechal jsem této snahy, protože bych toto mohl dělat přibližně každé 2 roky. Navíc většina příkazů z ARX jsou již v ACAD 2004 zapracovaná. Ta zbylá ~1/4 - to je peklo, ale musel jsem je bu´d zcela opustit nebo nechat předělat. Lispy jsou na tom daleko lépe. Honza |
|
![]() |
Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk
Odpovědět ![]() |
|
Přejít na fórum | Oprávnění fóra ![]() Nemůžete vytvářet nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete vymazávat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete upravovat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete vytvářet ankety v tomto fóru Nemůžete hlasovat v anketách v tomto fóru |
Stránka byla vygenerována za 0,242 sekund.