Již 10.000+ CAD tipů.
Přes 118.500 registrovaných u nás, celkem 1.093.000 registrovaných (CZ+EN), přes 53.000 CAD/BIM bloků.
Vyzkoušejte nový přesný Inženýrský kalkulátor.
Kompletní příkazy AutoCADu a proměnné AutoCADu 2026.
Diskuzní fórum, poradna
?CAD diskuze, rady, výměna zkušeností

Fórum nenahrazuje technický support firmy ARKANCE (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.arkance-systems.cz
|
Odpovědět ![]() |
archiv |
Autor | |
Kackac ![]() TOP uživatel ![]() Přihlášen: 11.úno.2006 Lokalita: ČR (Pha) Používám: AutoCAD Stav: Offline Bodů: 469 |
![]() Zasláno: 07.srp.2008 v 15:54 |
Dobrý den,
už dost dlouho se mi dost chaoticky zobrazují ikonky u témat - když si nějaký příspěvek přečtu, někdy mi zůstane sytá ikonka, často mě to zblbne a téma si po chvíli otevřu a přečtu znovu, a stále se mi zobrazuje, jako by tam byly nepřečtené příspěvky (dokonce někdy i když je poslední příspěvek můj). A naopak, někdy zjistím, že jsem něco nečetla, ačkoliv ikonka značí žádné nové příspěvky. U podtématu Dynamické bloky mám ikonku "nových" téměř neustále, i když u jednotlivých témat jsou ikonky "přečtené" a žádný nový příspěvek tam není třeba již několik dní. Čím to může být? Nějakým nastavení třeba cookies nebo cojávím? Nebo někde u vás? Díky Používám Win XP SP2 + FF 3 (předtím u W2000 + FF2.xx to zlobilo také) Upravil Kackac - 07.srp.2008 v 16:00 |
|
Kackac
|
|
![]() |
|
Vladimír Michl ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Přidat do seznamu známých
Moderátor ![]() ![]() Arkance Systems Přihlášen: 09.zář.2004 Lokalita: ČR (JČ) Používám: Implementujeme řešení Autodesk Stav: Offline Bodů: 21899 |
![]() |
Teoreticky to může být v cookies nebo v cache paměti prohlížeče. Zkuste Ctrl+F5.
|
|
![]() |
|
Kackac ![]() TOP uživatel ![]() Přihlášen: 11.úno.2006 Lokalita: ČR (Pha) Používám: AutoCAD Stav: Offline Bodů: 469 |
![]() |
To jsem zkoušela už několikrát, nepomohlo to ani jako okamžitá pomoc, ani dlouhodobě. Zkoušela jsem i několikrát vymazat všechna důvěrná data, také nic
![]() |
|
Kackac
|
|
![]() |
|
Ferdinand ![]() TOP uživatel ![]() Přihlášen: 01.říj.2004 Lokalita: ČR (JM) Používám: AutoCAD2004 (EN) na Windows XP Stav: Offline Bodů: 1906 |
![]() |
Přidávám se, mně to dělá taky (už nějakou dobu).
|
|
-FerTh-
|
|
![]() |
|
![]() |
To jsem ráda, že nejsem sama, už si s některými těmi anomáliemi připadám tak trochu jako mimozemšťan
![]() |
|
Kackac
|
|
![]() |
|
Ferdinand ![]() TOP uživatel ![]() Přihlášen: 01.říj.2004 Lokalita: ČR (JM) Používám: AutoCAD2004 (EN) na Windows XP Stav: Offline Bodů: 1906 |
![]() |
P: Už mne to ale s...
![]() Upravil Ferdinand - 02.bře.2009 v 14:37 |
|
-FerTh-
|
|
![]() |
|
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Moderátor ![]() ![]() Arkance Systems Přihlášen: 09.zář.2004 Lokalita: ČR (JČ) Používám: Implementujeme řešení Autodesk Stav: Offline Bodů: 21899 |
![]() |
Myslím, že to počítá od poslední návštevy (přihlášení) a ta se přečtením nastaví na "teď". Bohužel ale s vestavěnou logikou použité web aplikace (na fórum) toho moc nenaděláme.
Doporučuji použít RSS čtečku (např. Feedreader).
|
|
![]() |
|
zdrk ![]() TOP uživatel ![]() Přihlášen: 03.kvě.2007 Lokalita: ČR (KV) Používám: Začínám bojovat s AutoCad 2015 respektive BDS 2015 Stav: Offline Bodů: 1803 |
![]() |
Záleží též na mazání dočasných souborů a souborů cookies apod.
|
|
![]() |
|
![]() |
To zdrk: To mám nastaveno tak, že jsou automaticky mazány při každém ukončení MSIE.
To Michl: Nejsem zastáncem RSS. Mně se víc líbí pěkný povedený design Cadfóra (ale i jiných stránek).
|
|
-FerTh-
|
|
![]() |
|
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
![]() |
To ale není buď-anebo - já používám RSS jako notifikační nástroj (jen titulek nové zprávy), který mne odkazuje přímo na původní stránku.
|
|
![]() |
|
zdrk ![]() TOP uživatel ![]() Přihlášen: 03.kvě.2007 Lokalita: ČR (KV) Používám: Začínám bojovat s AutoCad 2015 respektive BDS 2015 Stav: Offline Bodů: 1803 |
![]() |
Když se vše vymaže, tak se při dalším přihlášení PC hlásí jako by nebyl ještě přihlášen. Proto se ikonky vrací na původní zobrazení. |
|
![]() |
|
![]() |
Ne, jsem přihlášen trvale - při každém vstupu na cadforum.cz jsem přihlášen (pouštím to zástupcem ve složce Favorites).
Upravil Ferdinand - 04.bře.2009 v 16:35 |
|
-FerTh-
|
|
![]() |
|
![]() |
Ale někdy ukončíte internet, případně vypínátě počítač. |
|
![]() |
|
![]() |
Která to je to "původní" zobrazení? Že vidím označeno "
![]() ![]() Chová se to takhle: Pustím PC, pustím IE, jdu na Cadforum, vidím označených XX nových příspěvků. Kliknu na nejstarší, přečtu, vracím se na předchozí stránku - všechny příspěvky (původně označené jako "
![]() ![]() |
|
-FerTh-
|
|
![]() |
|
![]() |
OT:
Alě něříkějtě...
![]() |
|
-FerTh-
|
|
![]() |
Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk
Odpovědět ![]() |
|
Přejít na fórum | Oprávnění fóra ![]() Nemůžete vytvářet nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete vymazávat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete upravovat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete vytvářet ankety v tomto fóru Nemůžete hlasovat v anketách v tomto fóru |
Stránka byla vygenerována za 0,375 sekund.