Registrujte se na 22. ročník konference CADfórum 2025 - 30.9. Zámek Valeč.
Přes 118.500 registrovaných u nás, celkem 1.096.000 registrovaných (CZ+EN), přes 53.000 CAD/BIM bloků.
Vyzkoušejte nový přesný Inženýrský kalkulátor a aktualizovaný Generátor čarových kódů.
Diskuzní fórum, poradna
?CAD diskuze, rady, výměna zkušeností

Fórum nenahrazuje technický support firmy ARKANCE (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.arkance-systems.cz
|
Odpovědět ![]() |
Stránka <123 archiv |
Autor | |
Peter Jirat ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Přidat do seznamu známých
CAD/BIM manager ![]() ![]() Přihlášen: 04.říj.2004 Lokalita: ČR (Pha) Používám: ACAD ->2021, Revit ->2022 Stav: Offline Bodů: 3946 |
![]() |
Vidím :-) ale z toho obrázku těžko zjistit, co není správně.
|
|
![]() |
|
bielko ![]() TOP uživatel ![]() Přihlášen: 07.lis.2009 Lokalita: Slovensko Používám: Autocad, Revit 2011 Stav: Offline Bodů: 502 |
![]() |
Po vybúraní dverí mi dorobilo stenu v navhovanom stave, ale nechápem prečo mi ju neznačí ako nová, navrhovaná (červenou). A v navrhovanom stave som vytvoril nový otvor a rovnako mi v búracích prácach nenaznačilo vybúranie steny? prečo. Nie je možné dané pôdorysy pod seba podložiť pre kontrolu? Dokážem podložiť len podlažia?
|
|
![]() |
|
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
CAD/BIM manager ![]() ![]() Přihlášen: 04.říj.2004 Lokalita: ČR (Pha) Používám: ACAD ->2021, Revit ->2022 Stav: Offline Bodů: 3946 |
![]() |
Ty barvy jsou otázkou filtrů, zas si to budete muset zkontrolovat. Podložení dvou různých fází z hlavy nevím jestli to jde, obvykle se tento "soutisk" řeší až ve výkresech, kde se tyto dva půdorysy na sebe "napasují".
|
|
![]() |
|
bielko ![]() TOP uživatel ![]() Přihlášen: 07.lis.2009 Lokalita: Slovensko Používám: Autocad, Revit 2011 Stav: Offline Bodů: 502 |
![]() |
Vďaka, ale mohli by to doplniť, trocha dôležité pre búracie práce
|
|
![]() |
|
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
![]() |
Ještě mne k tomu napadla jedna věc - všechny problémy u vás se odvíjí od toho, že pro stávající stav použijete Místnosti jako entity, které chcete zachovat. Není možná vhodnější pro stávající stav použít jen textové popisky místností, protože pro stávající stav je využití vlastností místnosti jako plocha nebo objem trochu diskutabilní (většinou se přebírají hodnoty z podkladu)?
To jen tak na závěr :-)
|
|
![]() |
|
![]() |
V legende miestnosti musím mať plochy, pre rozpočtárku, keď poćíta búracie práce pre podlahy.
Ale ďakujem za diskusiu
|
|
![]() |
|
![]() |
Ešte pri zobrazovaní je možné nejakým spôsobom koordinovať tie farby? Ako je vidno na obrázku, niekde je spojenie čierne, niekde je spojenie červené. napríklad čárovou kresbou mi to nejde chytiť. Aby to človek ne
musel prekreslovať. |
|
![]() |
|
![]() |
Mal by som jednu otázočku.
Keď v stene vybúram nový otvor, v búracích prácach mi pekne nakreslí vybúranie otvoru ale na druhej strane ho neviem chytiť okótovať hrany. Prečo. Veď sa jedná o hranu dvoch prvkov. Ďakujem
|
|
![]() |
|
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
![]() |
Jde to, ale pouze při použití TAB a ponechání zobrazení pouze těchto vybouraných otvorů. Jednodušší způsob nevím...
|
|
![]() |
|
![]() |
Práve že mne to nejde chytiť ani TAB, rovnako ani kolegyni
|
|
![]() |
|
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
![]() |
Nastavím si filtr zobrazení, kde mám pouze Demolished (ostatní jsou vypnuté), pak se můžu chytit na hranu.
|
|
![]() |
|
![]() |
ja som rozmýšľal že do hrany vložím referenčnú rovinu a tú mi chytí.
|
|
![]() |
|
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
![]() |
![]() |
|
![]() |
Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk
Odpovědět ![]() |
Stránka <123 archiv |
Přejít na fórum | Oprávnění fóra ![]() Nemůžete vytvářet nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete vymazávat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete upravovat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete vytvářet ankety v tomto fóru Nemůžete hlasovat v anketách v tomto fóru |
Stránka byla vygenerována za 0,157 sekund.