Registrujte se na 22. ročník konference CADfórum 2025 - 30.9. Zámek Valeč.
Přes 119.000 registrovaných u nás, celkem 1.100.000 registrovaných (CZ+EN), přes 53.000 CAD/BIM bloků.
Vyzkoušejte nový přesný Inženýrský kalkulátor a
proměnné prostředí AutoCADu.
Diskuzní fórum, poradna
?CAD diskuze, rady, výměna zkušeností

Fórum nenahrazuje technický support firmy ARKANCE (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.arkance-systems.cz
|
Odpovědět ![]() |
Stránka <123 archiv |
Autor | |
Polesovsky ![]() Diskutér ![]() Přihlášen: 19.říj.2011 Lokalita: ČR (JM) Používám: Inventor, Solidworks Stav: Offline Bodů: 38 |
![]() |
Sluzbu Subscription (predplatne) neverim, ze mame zaplacenou.
Jde o to , ze ve firme je zaplacen Inventor 2008. Potom dlouho nic a ted je nove prikoupen 2014 na nove PC. Tzn. skok 6 let bez aktualizace. Jinak receno asi aktualizace je drazsi nez nakup zcela novych licenci a pri jednotlivych aktualizacich neni takovy prinos, co ocekava zamestnavatel. To vsak neni muj problem. Ja jsem nastoupil na funkci technika a do dnes jsem pracoval se Solidworksem 2014. Ted na novem pracovisti mam Inventor 2014 , hodne dat vytvorenych v SolidWorksu, a zamestnavatel chce urcity vykon. Kdyz vemu kus papiru, tak behem chvile zamestnavateli "obycejnou tuzkou" navrhnu hodne zlepseni, kterych si ceni. To , ze navrhy nacrtnu na papir neni ono. Potrebuji to vytvorit v CADu a pripadne udelat simulace jako v SolidWorksu. Nechci zde probirat v cem je rozdil mezi Inventorem a SolidWorksem. Chci se naucit aspon zaklady prace v Inventoru. Inventor doma potrebuji tak maximalne na 1rok pro zaskoleni. SolidWorks to resi studentskou licenci ve ktere je mozne vytvorit vse. Vytvorene modely pouzit i v plne komercni licenci. Jen pri kazdem nacteni se objevila hlaska "Vytvoreno ve skolni licenci". Ja jsem zaslechl neco o plne licenci Inventoru pro vysokoskolaky za cenu 6tisic Kc, kterou lze i nasledne pouzit komercne. Ja vsak nejsem zakem ve skole. Chci se jenom naucit. |
|
![]() |
|
Vladimír Michl ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Přidat do seznamu známých
Moderátor ![]() ![]() ARKANCE Přihlášen: 09.zář.2004 Lokalita: ČR (JČ) Používám: Implementujeme řešení Autodesk Stav: Offline Bodů: 21990 |
![]() |
Pokud máte k Inventoru službu Subscription, můžete si vyžádat a nainstalovat bezplatnou domácí (druhou) licenci programu pro přesně tento typ použití. Hardwarové klíče už se delší dobu nepoužívají. Když tak se ozvěte na naši technickou podporu (support @ cadstudio.cz) pro podrobnosti.
|
|
![]() |
|
Polesovsky ![]() Diskutér ![]() Přihlášen: 19.říj.2011 Lokalita: ČR (JM) Používám: Inventor, Solidworks Stav: Offline Bodů: 38 |
![]() |
Diky za radu,
dostal jsem nekolik linku, ale od Vas je nejlepsi. Jeste jednou diky. Ted mam problem cislo 2. Ve firme, kde jsem zamestnan, mame nekolik licenci Inventoru 2014. Na mem sluzebnim mam jednu licenci a chtel bych kdyz prijdu domu pouzivat dale licenci, abych se mohl ucit. HARD Klic nemam, kterym bych mohl vse resit. Zatim pouzivam doma 30ti denni demo licenci. Dekuji za radu |
|
![]() |
|
Martin Madaj ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Přidat do seznamu známých
ARKANCE support ![]() ![]() Arkance Systems Přihlášen: 05.lis.2004 Lokalita: ČR (JM) Používám: Vždy aktuální verze Stav: Offline Bodů: 310 |
![]() |
M.M.
|
|
![]() |
|
![]() |
Dobry den,
nemate nejake priklady pro uplneho zacatecnika pro cviceni? Dostal jsem Cloud jedny priklady, ale server, kde jsou ulozeny, je do 6.1.2014 vypnuty. Takze Cloud je super na ...... Predem vsem dekuji. |
|
![]() |
Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk
Odpovědět ![]() |
Stránka <123 archiv |
Přejít na fórum | Oprávnění fóra ![]() Nemůžete vytvářet nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete vymazávat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete upravovat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete vytvářet ankety v tomto fóru Nemůžete hlasovat v anketách v tomto fóru |
Stránka byla vygenerována za 0,246 sekund.