Již 10.000+ CAD tipů.
Přes 118.000 registrovaných u nás, celkem 1.091.000 registrovaných (CZ+EN), přes 53.000 CAD/BIM bloků.
Vyzkoušejte nový přesný Inženýrský kalkulátor.
Kompletní příkazy AutoCADu a proměnné AutoCADu 2026.
Diskuzní fórum, poradna
?CAD diskuze, rady, výměna zkušeností

Fórum nenahrazuje technický support firmy ARKANCE (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.arkance-systems.cz
|
Odpovědět ![]() |
archiv |
Autor | |
dusek ![]() TOP uživatel ![]() Přihlášen: 09.lis.2010 Lokalita: ČR (Pha) Používám: Inventor 2014 Stav: Offline Bodů: 901 |
![]() Zasláno: 28.čvc.2014 v 12:29 |
Dobrý den,
mám nabídku od zaměstnavatele, abych si vytvořil certifikát na Inventor. Hledám o tom nějaké informace na internetu, ale informací je pomálu. Co jsem našel, tak jsou všemožná školení završená certifikátem, ale jeví se to vše jako základní školení a tak to asi nebude přesně ono. Chci se proto zeptat jestli máte někdo informace co všechno taková celková certifikace obnáší, co to stojí a jestli se to vůbec vyplatí. Zjišťoval jsem si nějaké informace kdysi dávno a moc pozitiv jsem si z toho neodnesl. ![]() Díky za každou radu. V. D. |
|
Václav Dušek
|
|
![]() |
|
Luboš Petr ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Přidat do seznamu známých
Diskutér ![]() ![]() Přihlášen: 20.zář.2010 Lokalita: ČR (OS) Používám: Inventor, Vault Professional Stav: Offline Bodů: 30 |
![]() |
Dobrý den,
v principu jde o 2 cesty - školení završené certifikátem v rámci naší ATC (Autorized Training Center) akreditace - zde může být obsah postaven na míru, nemusí to být jen základní školení, ale jde o školení zakončené Autodesk certifikátem. Druhou možností je certifikát Autodesk Certified Professional, kdy skládáte na konkrétní produkt test (online test v EN). Tzn. nejde o školení, ale o prokázání vašich aktuálních znalostí např. Inventoru. Opět obdržíte certifikát. Luboš Petr
|
|
Luboš Petr
CAD Studio a.s. |
|
![]() |
|
dusek ![]() TOP uživatel ![]() Přihlášen: 09.lis.2010 Lokalita: ČR (Pha) Používám: Inventor 2014 Stav: Offline Bodů: 901 |
![]() |
Tak vzhledem k tomu, že údajně nahlíželi do nějaké databáze a ten certifikát mají asi tři lidi v republice (což se mi moc nezdá), tak to asi bude ten
|
|
Václav Dušek
|
|
![]() |
|
Luboš Petr ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Přidat do seznamu známých
Diskutér ![]() ![]() Přihlášen: 20.zář.2010 Lokalita: ČR (OS) Používám: Inventor, Vault Professional Stav: Offline Bodů: 30 |
![]() |
Ta databáze je zde: https://autodesk.starttest.com/ a na Inventor 2014 jsou v ČR 4 lidi (převážně instruktoři ze školících středisek), poplatek je spíše symbolický - pár tisíc.
Certifikát je trvalý, nicméně je svázaný s verzí Inventoru, takže platí právě na např. verzi 2014. CAD Studio delší dobu zvažuje, zda tyto certifikáty zprostředkovávat, ale v této chvíli by jste musel oslovit třetí subjekty. Co se týče otázky po smyslu - těžko říct. Vás osobně to jistě může posunout (ale je to jen na vás a vašem sebevzdělávání) a znalosti vám nikdo nevezme. Mít na to celosvětově uznávaný certifikát je jistě plus.
|
|
Luboš Petr
CAD Studio a.s. |
|
![]() |
Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk
Odpovědět ![]() |
|
Přejít na fórum | Oprávnění fóra ![]() Nemůžete vytvářet nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete vymazávat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete upravovat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete vytvářet ankety v tomto fóru Nemůžete hlasovat v anketách v tomto fóru |
Stránka byla vygenerována za 0,313 sekund.