Děkujeme za účast na konferenci CADfórum 2025 - podívejte se na reportáž
Přes 120.000 registrovaných u nás, celkem 1.104.000 registrovaných (CZ+EN), přes 53.000 CAD/BIM bloků.
Vyzkoušejte nový přesný Inženýrský kalkulátor a 
proměnné prostředí AutoCADu.
 Diskuzní fórum, poradna
 ?CAD diskuze, rady, výměna zkušeností
 Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion, 3ds Max, Vault a s dalšími CAD/BIM/PDM aplikacemi.
 Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
 Fórum nenahrazuje technický support firmy ARKANCE (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.arkance-systems.cz

| 

Odpovědět  
   | 
  archiv | 
| Autor | |

Rumisch  
   Profil člena 
    Odeslat soukromou zprávu 
    Najít příspěvky člena 
    Navštívit stránky člena 
    Přidat do seznamu známých  
   TOP uživatel  
   Přihlášen: 16.led.2005 Lokalita: Slovensko Používám: Inventor 2016 Stav: Offline Bodů: 410  | 

Téma: Šrafovanie v idwZasláno: 18.úno.2016 v 15:50  | 

| 

Kolegovia, ako to riesite vo vasej dokumentacii? Zatial, u kazdeho dielu menim srafovanie rucne. Casovo narocne, ale lepsi sposob som nenasiel. Mate niekto iny-lepsi sposob? Nechat to tak nemozem, uz sme mali reklamacie na doku. 

Privital by som moznost kopyrovania vlastnosti, ako pri kotovani. 
    | 
 |
| 

Peter Rumis 

Inv.2018 Vault Professional 2018 Windows 7 Prof CAD konstrukter Rubble Master  | 
 |
![]()  | 
 |

martincihak  
   Profil člena 
    Odeslat soukromou zprávu 
    Najít příspěvky člena 
    Navštívit stránky člena 
   Diskutér  
   Přihlášen: 10.čvc.2012 Lokalita: ČR (ÚL) Používám: Inventor2013, AutoCAD2013 Stav: Offline Bodů: 98  | 

Zasláno: 19.úno.2016 v 09:07 | 

| 

Vyhledat téma "Změna šrafování ve výkrese" na toto jsem se už před nějakou dobou ptal a pomohlo mi to. Doporučím pro příště více hledat ;) Zdar

| 
 |
![]()  | 
 |

EuroTec  

TOP uživatel  
   Přihlášen: 06.říj.2004 Lokalita: Czech Republic Používám: Inventor 2016 Stav: Offline Bodů: 299  | 

Zasláno: 19.úno.2016 v 09:13 | 

| 

Dobrá rada nad zlato

| 
 |
| 

Milan Denk 

EuroTec JKR  | 
 |
![]()  | 
 |

Mrázek  
   Profil člena 
    Odeslat soukromou zprávu 
    Najít příspěvky člena 
    Navštívit stránky člena 
   TOP uživatel  
   Přihlášen: 05.říj.2004 Lokalita: ČR (LB) Používám: Inventor 2018, AutoCAD 2018, Vault Pro 2018 Stav: Offline Bodů: 1199  | 

Zasláno: 19.úno.2016 v 09:26 | 

| 

Např. 

Přímo kopírování vlastností asi u šraf nefunguje - že by námět do wishlistu? (mně by se to občas také hodilo) 
    | 
 |
| 

Ing. Zdeněk Mrázek 

Preciosa Ornela a.s. AIP 2018, ACADM 2018, Vault Pro 2018  | 
 |
![]()  | 
 |

Rumisch  
   Profil člena 
    Odeslat soukromou zprávu 
    Najít příspěvky člena 
    Navštívit stránky člena 
   TOP uživatel  
   Přihlášen: 16.led.2005 Lokalita: Slovensko Používám: Inventor 2016 Stav: Offline Bodů: 410  | 

Zasláno: 22.úno.2016 v 10:39 | 

| 

Pan martincihak: Ono to priamo neriesi moj Problem a vdaka za radu. Vskutku. 

Pan Mrazek: Asi ten wishlist je jedina moznost, ale kedy sa toho dockame? Vdaka za odkaz.  
    | 
 |
| 

Peter Rumis 

Inv.2018 Vault Professional 2018 Windows 7 Prof CAD konstrukter Rubble Master  | 
 |
![]()  | 
 |

Charlee  

TOP uživatel  

Přihlášen: 11.dub.2006 Lokalita: ČR (ZL) Používám: Inventor, Vault, Mechanical a další ver.2021 Stav: Offline Bodů: 280  | 

Zasláno: 25.úno.2016 v 09:38 | 

| 

Zkoušel jste si vytvořit svůj šrafovací styl? Ten se snadno rychle přepne.

| 
 |
| 

Včera jsem byl chytrý, proto jsem chtěl změnit svět. Dnes jsem moudrý, proto měním sám sebe.

| 
 |
![]()  | 
 |
Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk
    Odpovědět  
   | 
  |
| Přejít na fórum | Oprávnění fóra  ![]()  Nemůžete vytvářet nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete vymazávat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete upravovat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete vytvářet ankety v tomto fóru Nemůžete hlasovat v anketách v tomto fóru  | 

Stránka byla vygenerována za 0,164 sekund.

Šrafovanie v idw
 Možnosti tématu