ARKANCE - globální Platinum partner Autodesk ARKANCE | KONTAKT - CZ | SK | EN | DE
Registrujte se na 22. ročník konference CADfórum 2025 - 30.9. Zámek Valeč.
Přes 119.000 registrovaných u nás, celkem 1.098.000 registrovaných (CZ+EN), přes 53.000 CAD/BIM bloků. Vyzkoušejte nový přesný Inženýrský kalkulátor a aktualizovaný Generátor čarových kódů.
RSS kanál - CAD tipy RSS tipy
RSS diskuze

Diskuze Diskuzní fórum, poradna

?
CAD diskuze, rady, výměna zkušeností

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion, 3ds Max, Vault a s dalšími CAD/BIM/PDM aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy ARKANCE (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.arkance-systems.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Téma uzavřenodxf/dwg

Odpovědět Odpovědět Stránka  <12 archiv
Autor
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
ARKANCE

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Implementujeme řešení Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 21954
Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 08.lis.2012 v 22:03
Všechny tyhle potíže s DWG a DXF jsou obvykle způsobeny nabouranou komponentou DWG. Tou je "AutoCAD OEM" instalovaný s Inventorem, anebo samostatně instalovaný DWG TrueView. Zkoušel jste tu opravnou instalaci?
Vladimír Michl (moderátor)
ARKANCE CZ - arkance.world
(podpora viz helpdesk.arkance-systems.cz)
Zpět nahoru
Barry Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 24.zář.2008
Lokalita: ČR (JM)
Používám:
Autocad LT2004
Bodů: 15
Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 09.lis.2012 v 08:51
for Bruna:
Trochu jsem laboroval i s "10" (řízením osudu zůstala na starém PC) - po spuštění "10" tam tyto translátory taky nemám, ale použitím "Načteno/uvolněno" je můžu načíst. To by mohl být onen problém u Vás..Smile
U mně na "11" jsou po spuštění také nenačtené, ale podle helpu Invetoru je to OK, načítají se, až je to třeba, nicméně,i když je načtu "ručně" - to funguje - vidím, že jsou načtené, ale export stejně nejde a končí  to hlášením "Při exportu náčrtu se nezdařilo inicializovat dukument"
Na technické podpoře mi bylo doporučeno přeinstalovat Inventor, to si nechávám jako poslední možnost..zkusím se v tom ještě pohrabat, ale nvm,nvm..

Upravil Barry - 09.lis.2012 v 08:54
Zpět nahoru
Lestr Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel

Přihlášen: 18.srp.2009
Lokalita: ČR (SČ)
Používám:
Inventor Pro 2022, Vault Pro 2022
Bodů: 410
Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 09.lis.2012 v 09:00
Je divné že po shození a načtení inventoru nemáte ty políčka zaškrtnutý. Já mám teda verzi 2012 ale žádný problém

Připojené náhledyPřihlaste se pro zobrazení plné verze - 20121109_090008_Export_09112012.JPG

Lestr
Autodesk Inventor Professional 2022
Autodesk Vault Professional 2022
Zpět nahoru
Lestr Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel

Přihlášen: 18.srp.2009
Lokalita: ČR (SČ)
Používám:
Inventor Pro 2022, Vault Pro 2022
Bodů: 410
Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 09.lis.2012 v 09:12
Ještě mě tak napadlo jestli nedošlo k chybě v nastavení cesty k Design datům a nebo poškozením souborů vněm .....

Lestr
Autodesk Inventor Professional 2022
Autodesk Vault Professional 2022
Zpět nahoru
Bruna Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 20.říj.2012
Lokalita: ČR (ZL)
Používám:
Inventor 2012
Bodů: 10
Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 18.lis.2012 v 09:47
Dobrý den,
ještě jednou se vracím k problematice s ukládáním a exportem z Inventoru do dxf/dwg. Když mi to stále nejde a to jsem provedl opravnou instalaci jak Inventoru 2010 tak i DWG True View, tak jsem si říkal, že zkusím upravit podobné plechové rozvinuté tvary, které již dříve byly zdárně uloženy v dxf. Zdárně jsem nainstaloval AutoCad 2010, ale boom. Při zpuštění Cadu se mi objeví níže uvedená hláška. Domnívám se, že to souvisí s problémem, o kterém mluvil pan Michl a to nabouraná komponenta .dwg. Jen nemám představu co to znamená a jak to odstranit.
Předem děkuji za jakýkoliv další nápad.

Připojené náhledyPřihlaste se pro zobrazení plné verze - 20121118_094609_chyba_autocad.JPG

Upravil Bruna - 18.lis.2012 v 09:49
Bronislav Horehleď
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 9476:Ukládání DWG kopie IDW výkresu pojmenované podle revize.
Tip 9560:iLogic makro pro export IDW/DWG výkresu Inventoru do DXF.
Tip 10851:iLogic - jak ve výkresu zpracovat materiál a cestu součásti?
Tip 8717:Jak ve výkresu zobrazit těžiště podsestavy?
Tip 9467:Automatické publikování schválených výkresů z Inventoru.
Tip 9341:Použití iLogic na rozklad jména IPT souboru a naplnění iVlastností.

Odpovědět Odpovědět Stránka  <12 archiv

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel

Stránka byla vygenerována za 0,623 sekund.