Již 10.000+ CAD tipů.
Přes 118.500 registrovaných u nás, celkem 1.094.000 registrovaných (CZ+EN), přes 53.000 CAD/BIM bloků.
Vyzkoušejte nový přesný Inženýrský kalkulátor.
Kompletní příkazy AutoCADu a proměnné AutoCADu 2026.
Diskuzní fórum, poradna
?CAD diskuze, rady, výměna zkušeností

Fórum nenahrazuje technický support firmy ARKANCE (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.arkance-systems.cz
|
Odpovědět ![]() |
Stránka <12 archiv |
Autor | |
Radek001 ![]() TOP uživatel ![]() Přihlášen: 10.dub.2007 Lokalita: ČR (JM) Používám: Inventor 2017 / Autocad 2017 Stav: Offline Bodů: 511 |
![]() |
Jsem přesvědčen, že většinou opravdu pochopí. Pokud má firma vlastní stabilní lidi, pak je to i mnohem jednodušší se s nima domluvit. Ale jednou jsem dělal pro firmu co si najímala lidi přes agenturu. A ta měla dělníky různé, vč. zahraničních. Katastrofa.
Ono je to opravdu případ od případu, co jednou v pohodě, druhému nestačí. Ale rozhodně se od té zkušenosti snažím o co nejjednodušší, nejpřehlednější a nejjednoznačnější zobrazování. Myslím, že se to vyplatí. Toť vše.
|
|
Radek Štěpánek
OTIS, mechanical engineer |
|
![]() |
|
Hanes ![]() Nováček ![]() Přihlášen: 05.lis.2007 Lokalita: ČR (OL) Používám: Inventor11 Stav: Offline Bodů: 8 |
![]() |
Po nejake dobe jsem se dostal na tyto stranky a docela me prekvapilo , ze na tema rez loziska se najde hned tolik zajimavych prispevku.
Bohuzel ja nemohu pochopit, proc vyvojari vzdycky neco prekopavaji, kdyz to funguje (viz. Mechsoft pro Inventor a jeho vkladani lozisek). No ale to je vyvoj a tomu se neda zabranit. No a trochu k reseni problemu. Kdyz opravdu chci, aby rez loziska vypadal tak, jak me ucili ![]() ![]() |
|
![]() |
|
EuroTec ![]() TOP uživatel ![]() Přihlášen: 06.říj.2004 Lokalita: Czech Republic Používám: Inventor 2016 Stav: Offline Bodů: 299 |
![]() |
Zkoumal jsem jak to měli kluci z Děčína:
oni odečítají z plného kroužku "mezeru" mezi kroužky ložiska a zároveň dutý prstenec (náhrada kuliček) o síle 3 stovky. vzniknou jakoby tři součásti - vnější a vnitřní kroužek a dutý prstenec nahrazující kuličky, i když je to jeden part.
PS: Snažil jsem se sem dostat obrázek, ale bohužel nevím jak se to dělá.
|
|
Milan Denk
EuroTec JKR |
|
![]() |
|
Vladimír Michl ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Přidat do seznamu známých
Moderátor ![]() ![]() ARKANCE Přihlášen: 09.zář.2004 Lokalita: ČR (JČ) Používám: Implementujeme řešení Autodesk Stav: Offline Bodů: 21914 |
![]() |
Obrázek připojíte tlačítkem foťáčku -
![]() |
|
![]() |
|
Hanes ![]() Nováček ![]() Přihlášen: 05.lis.2007 Lokalita: ČR (OL) Používám: Inventor11 Stav: Offline Bodů: 8 |
![]() |
ten obrázek by určitě nebyl k zahození |
|
![]() |
|
EuroTec ![]() TOP uživatel ![]() Přihlášen: 06.říj.2004 Lokalita: Czech Republic Používám: Inventor 2016 Stav: Offline Bodů: 299 |
![]() |
Pardon omylem jsem si spletl témata a obrázek jsem poslal do pružin, tak ještě jednou
|
|
Milan Denk
EuroTec JKR |
|
![]() |
|
Pavel Žáček ![]() TOP uživatel ![]() Přihlášen: 04.říj.2004 Lokalita: ČR (HK) Používám: Autodesk Product Design Suite Ultimate 2012 Stav: Offline Bodů: 446 |
![]() |
Posílám obrázky ložiska vloženého z MechSoftu. Není z nich asi úplně jasná finta, jak to bylo udělané, ale pro ilustraci výsledku snad postačí.
|
|
Pavel Žáček
|
|
![]() |
|
Pavel Žáček ![]() TOP uživatel ![]() Přihlášen: 04.říj.2004 Lokalita: ČR (HK) Používám: Autodesk Product Design Suite Ultimate 2012 Stav: Offline Bodů: 446 |
![]() |
Další pokus snad bude úspěšnější.
|
|
Pavel Žáček
|
|
![]() |
|
ATTiLA ![]() Nováček ![]() Přihlášen: 01.lis.2007 Lokalita: ČR (OL) Používám: AutoCAD 2011, Inventor2011 Stav: Offline Bodů: 9 |
![]() |
Takže sečteno a podtrženo: s postupujícím vývojem výpočetní techniky klesá věrnost zobrazení součástí na výkresech. Inu pokrok je pokrok. To je smutné.
![]() |
|
![]() |
Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk
Odpovědět ![]() |
Stránka <12 archiv |
Přejít na fórum | Oprávnění fóra ![]() Nemůžete vytvářet nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete vymazávat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete upravovat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete vytvářet ankety v tomto fóru Nemůžete hlasovat v anketách v tomto fóru |
Stránka byla vygenerována za 0,344 sekund.