Registrujte se na 22. ročník konference CADfórum 2025 - 30.9. Zámek Valeč.
Přes 119.000 registrovaných u nás, celkem 1.098.000 registrovaných (CZ+EN), přes 53.000 CAD/BIM bloků.
Vyzkoušejte nový přesný Inženýrský kalkulátor a aktualizovaný Generátor čarových kódů.
Diskuzní fórum, poradna
?CAD diskuze, rady, výměna zkušeností

Fórum nenahrazuje technický support firmy ARKANCE (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.arkance-systems.cz
|
Odpovědět ![]() |
archiv |
Autor | |
AdamSt ![]() Diskutér ![]() Přihlášen: 16.úno.2015 Lokalita: ČR (JM) Používám: Revit 2014, Revit 2015, Autocad 2015 Stav: Offline Bodů: 13 |
![]() Zasláno: 02.čvc.2015 v 22:02 |
Dobrý den,
mám jistý problém, se kterým si nevím rady. Když mám dobře nastavené fáze a vybourám například stávající okno. Prostor se vyplní šrafou zdí, ve které to dané okno je. Jak řešíte to, že: 1) výplňové zdivo NErovná se zdivo původní (tzn. chtěl bych tam dát jinou šrafu, například pro pórobeton) - obrázek níže 2) prostor, který je vyplněn nejde zakótovat (kóta se nemá čeho chytnout v případě, že se otvor odstraní) Díky moc za vaše nápady.
|
|
AdamSt
|
|
![]() |
|
bielko ![]() TOP uživatel ![]() Přihlášen: 07.lis.2009 Lokalita: Slovensko Používám: Autocad, Revit 2011 Stav: Offline Bodů: 502 |
![]() |
Príjemný deň.
S uchopením so mal rovnaký problém, no pri búracích prácach. Skúste si pozrieť diskusiu: http://www.cadforum.cz/forum/forum_posts.asp?TID=16813&KW=&PID=81307&title=buracie-prace#81307
|
|
![]() |
|
Peter Jirat ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Přidat do seznamu známých
CAD/BIM manager ![]() ![]() Přihlášen: 04.říj.2004 Lokalita: ČR (Pha) Používám: ACAD ->2021, Revit ->2022 Stav: Offline Bodů: 3946 |
![]() |
Zdravím, ad uchopování při kótách - není co uchopit, R automaticky spojuje geometrii dozdívky, je nutno ji v nové fázi vybrat a nechat odpojit. Pak to lze kótovat a i následně opět spojit geometrii.
ad jiný typ stěny pro dozdívku - když ji ručně změníte, R zahlásí chybu (jiná fáze pro původní a dozdívku) a při OK ji odstraní. Pak tam namísto můžete dokreslit vlastní jiný typ. Znáte jinou cestu?
|
|
![]() |
|
AdamSt ![]() Diskutér ![]() Přihlášen: 16.úno.2015 Lokalita: ČR (JM) Používám: Revit 2014, Revit 2015, Autocad 2015 Stav: Offline Bodů: 13 |
![]() |
Díky moc za radu, pomohlo mi to moc. To je přesně to, co jsem hledal. :)
|
|
AdamSt
|
|
![]() |
Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk
Odpovědět ![]() |
|
Přejít na fórum | Oprávnění fóra ![]() Nemůžete vytvářet nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete vymazávat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete upravovat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete vytvářet ankety v tomto fóru Nemůžete hlasovat v anketách v tomto fóru |
Stránka byla vygenerována za 0,188 sekund.