Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor, Revit a další produkty Autodesk - od firmy CAD Studio [www.cadforum.cz]
Česky Slovensky English Deutsch
Přihlášení:
▶ Registrace

 právě nás čte: 2494 
RSS tipy RSS kanál - CAD tipy
RSS diskuze RSS kanál - CAD diskuze

Diskuze Diskuzní fórum, poradna

NápovědaCAD diskuze, rady, výměna zkušeností

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion 360, 3ds Max a s dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy CAD Studio - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

A360 x A360 Drive

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
topocad Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 01.říj.2004
Lokalita: Czech Republic
Používám:
AutoCAD/Civil3D 2007-18
Stav: Offline
Bodů: 99
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace topocad Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: A360 x A360 Drive
    Zasláno: 02.lis.2018 v 08:24
Dobry den,
je nekde popis jaky je rozdil mezi temito sluzbami?
Dekuji.
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
CAD Studio s.r.o.

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 17648
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 02.lis.2018 v 08:29
Vladimír Michl (moderátor)
CAD Studio a.s. - www.cadstudio.cz
(podporu najdete na helpdesk.cadstudio.cz)
Zpět nahoru
topocad Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 01.říj.2004
Lokalita: Czech Republic
Používám:
AutoCAD/Civil3D 2007-18
Stav: Offline
Bodů: 99
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace topocad Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 02.lis.2018 v 14:54
...A jde zesynchronizovat A360 s A360-Drive?
V A360 je sic moznost prepinat se z A360 do A360-Drive,
ale nejak mi to nefunguje... A co u Vas?
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
CAD Studio s.r.o.

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 17648
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 02.lis.2018 v 15:08
Úložiště A360 bylo vždy samostatné, s Drive se vzájemně nesynchronizovalo. Služba synchronizace desktopu s A360 Drive skončila někdy v červnu t.r.
Vladimír Michl (moderátor)
CAD Studio a.s. - www.cadstudio.cz
(podporu najdete na helpdesk.cadstudio.cz)
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 11916:VIPFOS aplikace, diagnostika a monitorování synchronizace v Autodesk Desktop Connector (tajná volba).
Tip 11631:Co jsou soubory RAAS na mém A360 Drive?
Tip 10162:Zkopírování souborů z A360 Drive do projektu v A360 Team.
Tip 10431:Jak z Inventoru nebo z jiné aplikace otvírat soubory v A360 Drive?
Tip 10678:Nezobrazí se soubor online sdílení z Inventoru 2016 R3.
Tip 11342:VIPJak kopírovat/synchronizovat data z jakékoliv složky PC na cloud A360?


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,609 sekund.