Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor, Revit a další produkty Autodesk - od firmy CAD Studio [www.cadforum.cz]
Česky Slovensky English Deutsch
Přihlášení:
▶ Registrace

 právě nás čte: 1744 
RSS tipy RSS kanál - CAD tipy
RSS diskuze RSS kanál - CAD diskuze

Diskuze Diskuzní fórum, poradna

NápovědaCAD diskuze, rady, výměna zkušeností

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion 360, 3ds Max a s dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy CAD Studio - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Povrch - fantom

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
Mantlík Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel

Přihlášen: 01.říj.2004
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
ACAD/Map/Civil R10-> 2017
Stav: Offline
Bodů: 2196
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Mantlík Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: Povrch - fantom
    Zasláno: 28.bře.2019 v 15:59
Dobrý den
Máme tu takový problém s povrchem, který není nikde definoán, ale v příčných řezech se zobrazuje. Vypnutí civilu nepomůže. restaurování ani audit nepomohly. Je to původem starší soubor, ale to nemělo vadit ...
Je definovaný JEDEN povrch (terén), v podélném profilu je také jeden povrch (terén), ale v příčných řezech jsou DVA RŮZNÉ povrchy terénu !!!
Vybereme-li jeden řez a dáme "vlastnosti zobrazení příčného řezu", objeví se tam dokonce ČTYŘI povrchy, z toho dva jsou s aktualizací dynamickou a zdrojem dat je onen jediný povrch a druhé dva jsou se zašedlou aktualizací statickou a zdroj dat není uveden.
V čem by mohl být problém ?
PS. Samozřejmě ten fantomový povrch lze odškrtnout, aby se nekreslil, ale ...
Díky za nápady

J. Mantlík

Zpět nahoru
martinfolber Zobrazit panel
CAD Studio support
CAD Studio support
Avatar
CAD Studio s.r.o.

Přihlášen: 26.dub.2007
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
AutoCAD Civil 3D
Stav: Offline
Bodů: 1558
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace martinfolber Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 29.bře.2019 v 00:31
Zdravím Vás,
pošlete prosím kdyžtak výkres na Helpdesk. Nicméně s podobnými případy jsem se už setkal. Bohužel někdy se může stát, že povrch zůstane "viset" v zobrazení příčných řezů. Někdy pomůže řezy vygenerovat znovu, ale nejrychlejší bývá funkce Vybrat podobné a povrchy z řezů jednoduše odmazat.

Zdraví
Martin Folber
Martin Folber CAD Studio s.r.o.
Zpět nahoru
Mantlík Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel

Přihlášen: 01.říj.2004
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
ACAD/Map/Civil R10-> 2017
Stav: Offline
Bodů: 2196
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Mantlík Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 29.bře.2019 v 08:50
Díky, zkusíme
J. Mantlík

Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 11944:VIPJak zjistit čistou plochu (bez otvorů) povrchu rozvinu plechové součásti v Inventoru?
Tip 9681:VIP3DOffset a další postupy pro rovnoběžné odsazení 3D povrchu (DMT a jiné)
Tip 7934:2D a 3D plocha povrchu terénu.
Tip 9660:K čemu slouží funkce Vytvořit snímek u povrchu v Civil 3D?
Tip 5203:Vyrovnaný objem výkop-násyp.
Tip 12063:3D odsazení (offset) povrchu.


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,359 sekund.